Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş: ''Bursa büyükşehir için bir beklentim yok''

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, böyle bir beklentisinin söz konusu olmadığını söyledi.Başkan Alinur Aktaş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle İnegöl’deki basın...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 23:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aktaş: ''Bursa büyükşehir için bir beklentim yok''

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, böyle bir beklentisinin söz konusu olmadığını söyledi.

Başkan Alinur Aktaş, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle İnegöl’deki basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Büyükşehir için adının geçmesini değerlendiren Aktaş, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın, parti üst yönetimimizin yaptığı değerlendirmeler var. Ak Parti, kamuoyunun nabzını iyi yoklayan bir parti. 6 ayda bir yapılan anketleri partimizin yerel yönetimden sorumlu birimleri bizimle paylaşıyor. Bizim bütün bütçelerimiz kuruşuna kadar genel merkezimiz tarafından kontrol ediliyor. Bu noktada yeri geliyor eleştiri ve ikaz, yeri geliyor övgü de alıyoruz. Ayrıca belediyeler içerisinde neredeyiz, bunu da çok rahatlıkla görebiliyorsunuz. Bütün bu değerlendirmeler çerçevesinde genel merkezimizin, genel başkanımızın, cumhurbaşkanımızın aldığı kararları benim tartışmam söz konusu değil. Genel anlamıyla bir yere yakıştırılmak, bir yere uygun bulunmak güzel bir şey. Partimiz, kavga, gürültü yapmadan, prosedür neyi gerektiriyorsa onu gerçekleştirir. 16 yaşını tamamlamış bir partinin ve iktidarda 15 yılını tamamlamış bir partinin belirli revizyonları ve sıçramaları yapması gerektiğini en iyi bilen cumhurbaşkanımızdır. Biz gecemizi, gündüzümüzü işimize seferber etmişiz. Belediyemizin uzanması gereken her noktada varız. Rabbim inşallah bundan sonraki süreci hakkımızda hayırlı eylesin. Benim özelde böyle bir beklentim söz konu değil. Seçilmiş belediye başkanıyız. 13,5 yılı geçtik, 14. yıla doğru gidiyoruz. Dönemimizi tamamlarsak İnegöl’de en fazla süre belediye başkanlığı unvanına sahip olacağız” diye konuştu.

İnegöl Belediyesi’nin devam eden projelerinden de söz eden Aktaş, “İnegöl Belediyesi, proje bazlı çalışan, seçim beyannamelerinde verdiği sözleri bir bir yerine getiren bir kuruluş. Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği tamamlanmak üzere, kasım başı gibi açılış yapıyoruz. Ayçiçeği Masal Köyü Parkı tamamlandı, açılış için gün sayıyor. Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi de sona doğru yaklaşıyor. Bu arada Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu’na teşekkür ediyoruz. Onun destekleriyle projemize 580 bin TL civarında Orman Bakanlığı’ndan destek aldık. Akhisar-Huzur Kapalı Pazar Yeri çalışmalarını yarıladık. Mehmet Çıracı Katlı Otoparkı yapılan yoğun çalışmalar sayesinde tamamlandı, son rötuşlar yapılıyor. Mahalle konağı restorasyonu son aşamalarda. Dostum Kamp Eğitim Merkezi bir ay içerisinde bitiyor. Üniversitemizin bahçesindeki çalışmamızı tamamladık. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’na verdikleri destek için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kemal Özkan Parkı çalışmalarına henüz yine başlandı. Tamamlandığında bulunduğu bölgeye farklı bir soluk getireceğine inandığımız bir projemiz. Cerrah Meydan Parkı aynı şekilde devam ediyor. Hamdolsun tecrübeli bir ekibimiz var" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.