Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Partili belediyeler vaatleri değerlendirmek için toplandı

Bursa’da AK Parti teşkilatları, belediyelerin çalışmalarını değerlendirmek için toplandı.Ak Parti Bursa İl Başkanlığı öncülüğünde her ay yapılan AK Parti belediyeleri ve ilçe teşkilatları değerlendirme toplantısı Dobruca Sosyal...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ak Partili belediyeler vaatleri değerlendirmek için toplandı

Bursa’da AK Parti teşkilatları, belediyelerin çalışmalarını değerlendirmek için toplandı.

Ak Parti Bursa İl Başkanlığı öncülüğünde her ay yapılan AK Parti belediyeleri ve ilçe teşkilatları değerlendirme toplantısı Dobruca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Partili 16 belediye başkanının yanı sıra ilçe başkanları da katıldı. Her ay yapılan olağan toplantıların aksine daha geniş ve uzun soluklu geçen bu ayki toplantıda, 2014 mahalli seçimlerinde Bursalı vatandaşlara verilen vaatlerin yerine getirilip getirilmediği tartışıldı. Toplantıda 2019 yerel seçimleri kampanya sürecine doğru giderken atılacak adımlar değerlendirildi.

Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Cemalettin Torun, 2014 mahalli seçimlerinden bu yana geçen süreçte vatandaşlara verilen taahhütlerin yerine getirilmeye çalışıldığını ifade ederek, “Biz seçime girerken şehrimize kazandıracağımız şeylerin taahhüdünü veriyoruz. Verdiğimiz vaatleri gözden geçiriyoruz. Bugün de vatandaşlar için neler yapmışız, şu anda ne durumdayız, eksiğimiz var mı sorularını konuşacağız. Biz 2014 yılında verdiğimiz taahhütlerin tamamını yerine getirerek 2019 seçimlerinde vatandaşlarımızı karşısına verdiğimiz vaatleri yerine getirmiş şekilde çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Cemalettin Torun, Mescid-i Aksa’yı ibadete kapatan İsrail’e tepki göstererek, “Mescid-i Aksa’ya uzatılan el bütün İslam alemine uzatılan el demektir. Bizi hiç kimse test etmeye kalkışmasın. Biz İslam devletleri olarak Mescid-i Aksa’mıza el uzattırmayız. Ülke olarak, millet olarak her zaman onun savunucusu oluruz. Kardeş ülke olan Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.