Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yönetiminden Altepe'ye 'hayırlı olsun' ziyareti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi’nde elde edilen başarıdan dolayı Başkan Altepe’yi kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2014 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2014 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Yönetiminden Altepe'ye 'hayırlı olsun' ziyareti

Geçen dönem önemli hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Altepe, yeni dönemde de bu hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Altepe, “Bizim için her gün seçim havasında geçecek. Her gün daha fazla çalışarak, vatandaşlarımıza daha fazla hizmet götüreceğiz. Onlar bize yeni dönemde güvendi. Biz de onların bu güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Bursa’nın dünyanın sayılı kentleri içinde yer almasını sağlayarak kentimizin kalitesini artıracağız” dedi.

Yerel seçimlerde elde edilen sonuçların, AK Parti belediyeciliğinin Bursa’da çok sevildiğinin ispatı olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa’da yer alan Büyükşehir’le birlikte 18 belediyeden 16 tanesinin AK Partili belediye başkanlarından oluşmasının önemli bir başarı olduğunu dile getirdi. Seçim sonuçlarının, Türkiye genelinde ve özellikle Bursa’da yaşayan vatandaşların AK Parti’ye duyduğu güvenin göstergesi olduğunu belirten Torun, “Vatandaşlarımız bizlere olan güveni yapılan bu yerel seçimlerde yinelemiş oldu. Elde edilen bu başarıdan dolayı seçim döneminde bizlerin her daim yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız yeni dönemde hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.