Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti Yenişehir'de başkan değişmedi

AK Parti Yenişehir İlçe Kongresine tek listeyle giren AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil, yeniden göreve geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ak Parti Yenişehir'de başkan değişmedi
AK Parti Yenişehir İlçe Kongresine tek listeyle giren AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil, yeniden göreve geldi.
AK Parti Yenişehir İlçe Kongresine AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Bursa milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Kongre, tek liste ile gerçekleşirken mevcut başkan Adnan Kamil, 189 delegenin kullandığı 184 oy ile yeniden göreve geldi.Yenişehir'in AK Parti’ye olan desteğini her fırsatta gösterdiğini belirten AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, "30 Mart’ta ilçemizde çok güzel bir sınav verdi. Sizleri kutluyorum. Yenişehir bizi mahcup etmedi. Yüzde 33’lük oyunu yüzde 45’e çıkardı ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çıtayı daha da yükselterek oyunu yüzde 52’lere taşıdı. Ben yürekten inanıyorum ki 2015 genel seçimlerinde Yenişehirliler oylarını çok daha yukarılara çıkaracaktır” dedi.
Konuşmasında Türkiye’nin önünde büyük hedefler olduğunu belirten Torun,bu hedeflerin gerçekleştirilebilmesi için çok çalışmaları gerektiğini vurguladı. Torun, “Türkiye’nin yükselebilmesi için yeni bir anayasaya ihtiyacımız var. Bunun için de önümüzdeki genel seçimlere çok iyi hazırlanmalıyız. Biz milletimizin hakemliğine güveniyoruz. Yeter ki bu anayasamız milletimizin önüne, referanduma gitsin..Bu yolda Yenişehirimize ve Bursa’ya çok iş düşüyor” şeklinde konuştu.
Kongreler sürecine de değinen Torun, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kongrelerimiz güzel bir şekilde devam ediyor.Gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz. Bugün bu salonda partimizin kuruluşundan bu yana görev alan arkadaşlarımızı görme şansı buluyoruz. Hangi partide bu var? Bu güzel fotoğrafı bize yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Biz AK Parti olarak görev değişiminin nasıl yapılacağını en güzel şekilde gösteren bir partiyiz. Yenişehir’de de bunu sergiliyoruz. Ben şimdiden kongremizin ilçemize, Bursamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor ve yeni yönetimimize başarılar diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.