Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti Nilüfer, Celil Çolak dedi

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, 5. Olağan Kongresi Nilüfer’de gerçekleşti. 357 delegenin oy kullandığı kongrede oyların tamamını alan Celil Çolak, sandıktan tek listeyle çıkarak, yeniden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2014 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2014 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ak Parti Nilüfer, Celil Çolak dedi
AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, 5. Olağan Kongresi Nilüfer’de gerçekleşti. 357 delegenin oy kullandığı kongrede oyların tamamını alan Celil Çolak, sandıktan tek listeyle çıkarak, yeniden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı görevine seçildi. Kongrenin açılışında konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, “Bizler, 13 yıldır Türkiye’de demokrasi ve istikrarın temellerini atan, başarısını her geçen gün bir kademe daha artıran bir partinin mensubuyuz. Nilüferli vatandaşların hizmetkârı olmak için adayız ” dedi.

AK Parti İl ve İlçe kongrelerinin 8’incisi Nilüfer’de gerçekleştirildi. Çırağan Salonları’nda gerçekleştirilen kongreye geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler’in yanı sıra, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Bursa Milletvekilleri, Bedrettin Yıldırım, Hakan Çavuşoğlu, Tülin Erkal Kara, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, İsmail Aydın, Önder Matlı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti İlçe Başkanları ile çok sayıda STK Yöneticisi katıldı.

Kongrenin açılışında konuşan geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Emrullah İşler, AK Parti dönemiyle birlikte Türkiye’nin önemli bir vizyon kazandığını ifade ederek, “3 Kasım 2002 seçimleri aslında Türk baharının başlangıcıdır. Ülkemizde demokrasi olduğu için Türk baharı sandıklar vasıtasıyla 3 Kasım'da gerçekleşti. Milletimizin başlattığı o günden bu yana yolumuza devam ediyoruz. Biz iktidara geldik her alanda başarılara imza attık ve bir başarı örneği oluşturduk. Bundan dolayı da bizim başarılarımız, Türkiye'nin örnekliği birçok ülkede Arap devrimlerine ilham kaynağı oldu ve 2011’den itibaren Arap baharı yaşandı. Türkiye’de günü, geçmişi ve geleceği okuyamayanlar yanlış değerlendirmelerde bulundular. Arap baharı başladıktan sonra dediler ki Türk baharı da başlayacak. Bundan dolayı geçtiğimiz yıl mayıs ayı sonunda gezi olaylarını başlattılar. Onu da Türk baharı ile özdeşleştirdiler. Hâlbuki bu gafillerin Türk baharının 3 Kasım 2002’de başladığından haberleri yoktu. O hareketleri de başarısızlıkla sonuçlandı” şeklinde konuştu.

“Cumhurbaşkanlığı Sarayı Yeni Türkiye’nin itibarıdır”

Yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı konusundaki tartışmalara da değinen İşler, “O saray, ‘Yeni Türkiye’nin itibarıdır” ifadelerini kullanarak, “Sultan Abdülhamit örneği önemlidir. 33 yıla yakın iktidarda kalan ve ülkenin çöküşünü 33 yıl geciktirdi. İçerideki ve dışarıdaki hainlere karşı adete tek başına mücadele etti. Ona, kızıl sultan, basına sansür uyguluyor dediler. Yani itibar zedelemesi yaptılar. Onu itibarsızlaştırma gayreti içinde oldular. Şimdi aynısını Recep Tayyip Erdoğan'a, hükümetimize yaptılar. Çünkü milletten yüzde 50 destek alan bir parti var. Onun için düğmeye bastılar. Bundan dolayı Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan’ı itibarsızlaşma kampanyası başlattılar. Bu 2013 ortalarına kadar devam etti. Yani önce zemini hazırladılar. Sonra mayıs ayında düğmeye bastılar. 14 Mayıs’ta Türkiye 60 yıl aradan sonra IMF’ye olan borcunu sıfırladı. Siz nasıl olur da borcunuzu sıfırlarsınızın cevabını 15 gün sonra sokakları harekete geçirerek, Gezi olayları vesilesiyle Türkiye genelinde ayaklanma başlatarak iktidara gözdağı verip, devirmek istediler. Çünkü yanıldıkları bir nokta vardı. Onlar hala eski Türkiye’de kalmışlardı. Ama Türkiye 3 Kasım 2002’de değişmişti. Artık iktidarlar Türkiye’de aciz değil, muktedirdir. Kurucu genel başkanımız iktidara geldiği ilk yıllarda, ‘İktidara geldiğimizi söyleyebilirim ama muktedir olduğumuzu söyleyemem’ demişti. Şimdi çok şükür muktedir olan bir iktidar, Türkiye, başbakan ve seçilmiş olan bir cumhurbaşkanı var” dedi. 

“Nilüferli vatandaşların hizmetkârı olmak için tekrar adayız” şeklinde konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ise, “Bizler, AK Partililer olarak, toplumun her kesimini içinde bulunduran, birlikte, beraberce Türkiye’yi kalkındırmaya yönelik hedefleri olan kişileriz. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini 13 yıldır, tüm Türkiye’ye ve dünya ’ya gösteren büyük bir aileyiz. Bu bizim en büyük başarımızdır. Parti olarak, 13 yıldır sürdürdüğümüz bu başarıyı ileriye taşımak amacıyla Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde koyduğumuz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için ilk adımı, 5. Olağan kongre sürecimizin ardından atacağız” diye konuştu.

“Yeni Türkiye’nin vizyonunu Nilüfer ölçeğinde başarıya ulaştıracağız”

Nilüfer İlçesi’ne AK Parti Genel Merkezi’nin vizyonunu taşımayı amaçladıklarını dile getiren Celil Çolak, “Şunu açıkça belirtmek isterim ki, nilüfer gibi önemli bir ilçeye genel merkezimizin vizyonunu taşımak benim ve yönetim kurulumuzun en büyük hedefidir. Ben ve arkadaşlarım bu onurlu yola milletimizin hayır dualarından nasiplenmek için çıktık. Bu söylediklerimin hiçbiri hayal değil, şu kesinlikle unutulmasın ki. Bizler, 13 yıldır Türkiye’de demokrasi ve istikrarın temellerini atan, başarısını her geçen gün bir kademe daha artıran bir partinin mensubuyuz. Göreve tekrar seçilmemiz durumunda her zamankinden daha büyük bir aşk ile çalışacak ve gelecek nesillere daha iyi bir nilüfer bırakmak amacıyla yolumuza devam edeceğiz. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘Yeni Türkiye’nin üstlendiği vizyonu inşallah Nilüfer ölçeğinde de başarıya ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Kongrede AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de birer selamlama konuşması yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.