Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Mudanya'dan Türkyılmaz'a ziyaret

AK Parti Mudanya ilçe teşkilatı, CHP’den belediye başkanı seçilen Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Mudanya'dan Türkyılmaz'a ziyaret
AK Parti İlçe Başkanı Paşabey Arslan ve 8 meclis üyesi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti. Arslan, AK Parti heyetini kapıda karşılayan Türkyılmaz’a çiçek verip hayırlı olsun dileklerini iletti. AK Partililer ve Türkyılmaz, bir süre sohbet ederek karşılıklı iyi niyet dileklerinde bulundular.
Centilmence ve karşılıklı iyi niyet anlayışında bir seçim geçirdiklerini belirten Arslan, “Parti rozetini çıkararak yapacağınız hizmetlerinizde meclis üyelerimizle birlikte size daima destek olmaya çalışırız. Gayemiz Mudanyalıya hizmet olduktan sonra, sadece 11 değil, bizim 8 meclis üyemizle birlikte 19 meclis üyeniz var sayabilirsiniz. Elimizde seçim beyannamelerinizi tutuyoruz ve bunların takipçisi olacağız. Büyükşehir Belediyesi ile bir talebiniz olması durumunda size elimizden gelen yardımı yapacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.
Türkyılmaz, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine iyi niyet ve anlayışlarından dolayı teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.