Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İl Yönetiminden belediyelere ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ve il yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart yerel seçimlerinde başarılı olan belediye başkanları ve ilçe teşkilatlarına tebrik ziyaretlerini sürdürüyor. Cemalettin Torun ve il yönetim kurulu üyeleri, dün de Karacabey, Mustafakemalpaşa, Keles, Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık belediye başkanlarını ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Torun, belediye başkanlarına ve ilçe teşkilatlarını başarılarından dolayı tebrik edip, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2014 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2014 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti İl Yönetiminden belediyelere ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, ”Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Uzun bir maraton oldu. Özellikle seçime bir ay kala yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. İl Başkanlığı olarak ilçelerimizle irtibatlı bir şekilde çalıştık. Her ilçeye özel bir seçim kampanyası yürüttük. Çünkü her ilçenin kendine has özellikleri var. İlçelerimizden gelen her türlü talepleri yerine getirdik” dedi.

Seçim döneminde belediye başkanlarının ayağı yere basan sözler verdiklerini ifade eden Torun, “Seçimler birlik olunca kazanılıyor. AK Parti teşkilatları olarak bu birliğimizi devam ettirmek zorundayız. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimiz var, taahhütlerimiz var. Artık bugünden itibaren bu sözlerimizi yerine getirmek için çalışacağız. Bunların hepsi ayağı yere basan sözler. Belediye başkanlarımız yapamayacağı hiç bir iş için söz vermedi” şeklinde konuştu.

“İLÇELERİMİZ BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİNDEN AZAMİ ÖLÇÜDE YARARLANACAK”

Bursa’nın artık “bütünşehir” statüsünü kazandığını hatırlatan Başkan Torun, “4 dağ ilçemiz, Karacabey ve Mustafakemalpaşa da bugünden itibaren Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil oldu. Belediye başkanlarımızın sorumluluğu daha da artacak. Artık tüm ilçelerimiz büyükşehirin hizmetlerinden azami ölçüde yararlanacak. Zaten buralara büyükşehir belediyesi gelmeden hizmetleri gelmeye başlamıştı. Başkanlarımız ilçelerimizin en uç noktasına hizmet götürecekler. Hizmetin iyi ve hızlı gelmesi için merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin uyumlu olması gerekir. Belediye başkanlarımız Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde ilçelerinize hizmet edecek. AK kadrolar olarak birlik içinde olacağız ve halkımızın beklentilere mutlaka karşılık vermek zorundayız” diye konuştu.

“İTTİFAKA RAĞMEN BİZ KAZANDIK, DİĞERLERİ KAYBETTİ”

Seçimlerde muhalefet partilerinin bazı ilçelerde iş birliğine gittiğini vurgulayan Torun, “Bu seçimde Bursa’da muhalefet partileri iş birliğine gitti. 8 ilçede gördüğümüz kadarıyla muhalefet partileri birleşti. Bir iş birliği olduğu ortada. Buna rağmen biz kazandık, diğerleri kaybetti. Bu iş birliğini bekliyorduk ve çalışmalarımızı buna göre yaptık. Bursa yüzümüzü ak etti. Dağ ilçelerimiz bize her zaman büyük destek verdi. Dağ ilçelerimizin yanındayız ve her meselenizi çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Rehavet içinde olmayacağız ve bir sonraki seçim için şimdiden çalışacağız” dedi.

İl Başkanı Torun, AK Parti teşkilatları olarak bütün belediye başkanlarına bundan sonra da destek vereceklerini söyledi. seçim çalışmalarında emeği geçen teşkilata teşekkür eden Torun, “Kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanları bu dönemde büyük fedakârlık gösterdi. Hepsini yürekten kutluyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.