Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Bursa'da sahaya güçlü çıkacak

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa İl Teşkilatı, 1 Kasım seçimleri için sahaya güçlü bir şekilde çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2015 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2015 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Bursa'da sahaya güçlü çıkacak


7 Haziran seçimlerinde Osmangazi Teşkilatı'nın uyguladığı seçim çalışma stratejisi tüm ilçeleri kapsayacak şekilde hayata geçiyor. Eski İl Başkanları, koordinatör olarak ilçelerin başında seçim çalışmalarını yürütecek. Ak Parti, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala'nın da aralarında olduğu, eski ve yeni il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve meclis üyelerine 5'er sandık zimmetlerken, seçmenlerin tek tek evlerinde ziyaret edilerek çalışmaların anlatılacağı öğrenildi.

Ak Parti'nin kurucu il başkanı Şevket Orhan Osmangazi'de, eski il başkanı Hayrettin Çakmak Yıldırım'da, Nagip Vardar Nilüfer'de, Sedat Yalçın ise tüm dış ilçeleri kapsayacak şekilde seçim çalışmalarını koordine edecek. Eski İl Başkanları görevlerine başlayarak ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ufuk Cömez, daha önce görev yapan eski ilçe başkanlarını da biraraya getirdi. Çalışma stratejileri ve 1 Kasım öncesinde yapılacaklar bu toplantıda masaya yatırıldı.

Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Ak Parti olarak 7 Haziran seçimlerinde seçmenin mesajını iyi okuduklarını ifade ederek, "1 Kasım seçimlerine teşkilat olarak farklı bir şekilde hazırlanıyoruz. Başbakanımızın da açıklayacağı seçim beyannamesinde seçmene dokunan güzel müjdeler olacak. Vatandaşların sosyal ve ekonomik hayatına etki edecek açılımlar yapılacak. Eski İl Başkanlarımızın koordinasyonunda sahaya iniyoruz. Bu sinerji teşkilatımıza da büyük bir moral oldu" dedi.

Eski yöneticilerin tecrübelerini teşkilatla paylaşmasının ve birlik beraberlik görüntüsünün pozitif katkı sağlayacağını anlatan Ali Yılmaz, "Ak Parti Türkiye'nin umudu. Ak Parti 1 Kasım seçimlerinden daha da güçlenerek çıkacaktır. Çünkü Ak Parti'nin alternatifi olmadığını düşünüyoruz. Türkiye'nin terör illetinden kurtulması ve 2023 yolunda emin adımlarla ilerlemesi için Ak Parti'nin tek başına iktidara gelmesi büyük önem taşıyor. Sokakta karşılaştığımız vatandaşlar da bu duygularını bizlerle paylaşıyor" diye konuştu.

Bakanlar dahil il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve meclis üyelerine zimmetlenecek 5'er sandıklar tek tek belirlendi. Ak Partili yöneticiler program dahilinde seçmenleri evlerinde ziyaret edip halini hatrını sokacak, derdini dinleyecek. Seçim sonrasında da zimmetlenen seçmenlerin ziyaretleri ve şikayetlerin çözümü ihmal edilmeyecek.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bakanlar Mehmet Müezzinoğlu ve Efkan Ala Doburca'daki toplantıda eski il başkanları ile biraraya gelip seçim stratejisini masaya yatırmışlardı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.