Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Bursa Milletvekili Çavuşoğlu gündemi değerlendirdi

Koronavirüse ilişkin değerlendirmede bulunan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, ‘Haziran ayı başı itibariyle yeni normal dediğimiz bir dönem başladı. Yeni normal asla eski normal demek değil’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2020 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2020 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Bursa Milletvekili Çavuşoğlu gündemi değerlendirdi

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Uludağ Organize Sanayi Bölgesi yönetimine ziyaretinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Yunus Aydın, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bursa Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar’da toplantıya katıldı. Koronavirüs tedbirlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, ‘Türkiye ocak ayının başından itibaren koronavirüs ile ilgili tedbirlerini almaya başladı. Mart ayının ilk haftasında da ilk vaka Türkiye’ de görüldü. Akabinde tedbirler, destek paketleri ve alınması gereken diğer önlemlerle ilgili hükümetimiz ciddi anlamda çalışmalar yaptı. Sağlık Bakanlığımız hergün periyodik olarak sürece ilişkin bilgilendirmelere devam ediyor. Tüm dünyayı değerlendirdiğimizde bu süreç Türkiye açısında çok başarılı oldu’ dedi.

MASKE, SOSYAL MESAFE VE HİJYEN UYARISI

Vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Çavuşoğlu, ‘Haziran ayı başı itibariyle yeni normal dediğimiz bir dönem başladı. Yeni normal asla eski normal demek değil ve insanımızın yeni normalde yine tedbirlere uyarak olmazsa olmazımız olan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek süreci yürütmesi gerekiyor. Bugün geldiğimiz noktada tabi maalesef son günlere gerek resmi açıklamalarda gerekse sağlık bakanlığının açıklamalarından anlıyoruz ki bir tehlikeye işaret var, bu riskle yeniden başbaşa kalmamamız açısından vatandaşlara bizlere sizlere her birimize ayrı ayrı özen göstermek düşüyor. Önümüzdeki süreç okulların açılacağı süreç, nispeten gribal enfeksiyonların arttığını düşüneceğimiz sonbahar süreci bu bakımdan insanımızın daha dikkatli ve titiz davranması gerekiyor. İnşallah bu anlamda başarı sağlanır, yeni tedbirlere ihtiyaç duyulmaz ve Türkiye bu süreci başarılı bir şekilde atlatmış olur diye düşünüyorum’ ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.