Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ailesine mektup bırakıp intihar etti

Ailesine, "Doğru yoldan ayrılmayın, namaz kılın, Allah’a kulluk edin, uyuşturucudan uzak durun" diye mektup bıraktığı iddia edilen 59 yaşındaki Refik Kalaycı, kendini asarak canına kıydı. Kalaycı'nın babasının da bir süre önce intihar ettiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2014 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2014 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ailesine mektup bırakıp intihar etti

Olay, Gemlik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre çevre yolu zeytinlik alanda ağaca asılı bir kişi olduğunu gören çocuklar, durumu ailelerine bildirdi. Ailelerin haber verdiği polis ekipleri, bölgede yaptıkları incelemede Refik Kalaycı'nın (53) cebinde ailesine ve cumhuriyet savcılığına ithafen yazılmış bir mektup buldu. Kalaycı’nın cesedi, Gemlik Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Mektupta genel olarak ailesine seslenen Kalaycı'nın, "Doğru yoldan ayrılmayın, namaz kılın, Allah’a kulluk edin, uyuşturucudan uzak durun" dediği iddia edilirken, savcılığa ise, "Yeni Mahalle'de uyuşturucu satışı yoktur. Bizim günahımızı alıyorsunuz" dediği öne sürüldü.

Yapılan ilk incelemelerin ardından, evli ve 2 çocuk babası Kalaycı’nın cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Olayla alakalı soruşturma sürerken, Kalaycı’nın babası Ramazan Kalaycı’nın (73) da 45 gün kadar önce tabanca ile kendini vurarak intihar ettiği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.