Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağrılı İş insanlarından Şeref Aydın’a ziyaret

Bursa’daki Ağrılı İş İnsanları, Bursa Vali Yardımcılığı görevine atanan Şeref Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2020 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2020 00:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrılı İş insanlarından Şeref Aydın’a ziyaret

HABER: BURHAN KAYA

Bursa Vali Yardımcısı Şeref Aydın’ı makamında ziyaret eden iş insanları başarı dileklerini iletti.

Gerçekleşen ziyarette, Can Ajans’ın sahibi Fesih Tanrıverdi ve oğlu Nadir Can Tanrıverdi, Verscon Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teker, Bey-Kem İnşaat’ta Müteahhit Hanifi Ege, Milli Pazar Marketleri sahibi Haşim Kılıç, Yıldırım Tapu Müdürü Enes Gezmiş, Aras Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Aras ve inşaat sektörünün iki önemli ismi Bekir Diri ve Cemal Demir hazır bulundu.

BİR ARAYA GELMEMİZ ÖNEMLİ

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Şeref Aydın, şunları söyledi: “Mülki amirlik görevlerinde en son Balıkesir Havran Kaymakamlığı görevini yürütürken, nasipte Bursa’ya vali yardımcılığı görevi olmak da varmış. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek ve Bursa halkına hizmetimizi eksiksiz gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Yeni görevimde beni ziyaretleriyle son derece memnun eden hemşehrilerimle bu buluşmalarımızın da son derece önemli olduğunu görüyor, birlik beraberlik açısından bize kuvvet veriyor” dedi.

AYDIN’A BAŞARI DİLEDİLER

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Merkezi’ndeki makam odasında gerçekleşen ziyarette gelen Ağrılı iş insanları, Şeref Aydın’a Bursa’da yaptıkları işler hakkında bilgiler aktardı. Şeref Aydın ise gelen konuklarını tek tek dinleyerek not aldı. Ağrılı iş insanları da Vali Yardımcısı Şeref Aydın’ı böylesine önemli bir görevde görmekten son derece memnun ettiklerini belirterek, başarı dileklerini iletti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.