Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD’ye bavullu gönderme!

“Kumpaslar kurduğunuz bavulunuzu getirdik”

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD’ye bavullu gönderme!
Cevriye Yavuz - Bursa Haber/Ankara Vatan Partisi, Ankara’yı ziyaret eden ABD Genel Kurmay Başkanı Joseph Dunford’ı protesto etti. Kızılay’da toplanan Vatan Partisi Öncü Gençlik üyeleri slogan atarak Tunus Caddesi’nden Çankaya Belediyesi Güzel Sanatlar binası önüne kadar yürüdü. 

“Sizin Çocuklarınız Bu Sefer Başaramadı! “ ve “Pılınızı Pırtınızı Toplayın, Defolun Gidin!” gibi Türkçe ve İngilizce yazılı afişler taşıyan gençlerin ABD Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yapmasına Emniyet yetkilileri izin vermedi.



Bunun üzerine Güzel Sanatlar binası önünde toplanan grup adına bir açıklama yapan Vatan Partisi Öncü Gençlik Başkanı Aykut Dişli şunları söyledi:

“Ajanslarınızla, klaksonlarınızla kilo kilo sahte belge taşıyarak Türk Ordusu’nun yurtsever subaylarına kumpaslar kurduğunuz bavulunuzu getirdik. Alın bu bavulu PKK’nızın da FETÖ’nüzün de enkazını kaldırın. Pılınızı pırtınızı toplayın, defolun gidin! ’Katilin cinayet mahaline mutlaka geri döneceği vecizesi gerçekleşti. 15 Temmuz gecesi, üniforma giymiş teröristler Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ve polis teşkilatı binalarına bombalar yağdırmış, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait askeri yerleri işgal etmeye çalışmış, halkın üzerine tanklarla yürümüş, ateş açmıştı. O an anlaşıldı ki bu teröristler, ABD’nin ülkemizdeki en önemli kollarından biri Fetullahçılardı ve özgüvenlerini ABD den alıyorlardı. Askerimizi ve polisimizi alçakça vuran bölücü terör örgütü PKK’yı besleyen, Suriye’nin kuzeyinde Kürt koridoru açmak için PKK’nın Suriye kolu PDY’yi ABD’nin kara kuvveti olarak ilan eden, IŞİD’in altına Toyota marka araçları veren, Suriye’de yobaz terör örgütlerini ‘demokratik güçler’ diyerek kollayan ve 15 Temmuz gecesi Türkiye’yi tarumar etmeye girişen FETÖ’yü ‘yakın müttefiği’ olarak gören ABD’nin Genelkurmay Başkanı katilin ta kendisidir.” 

ABD’nin, 15 Temmuz’daki FETÖ Darbe girişimiyle Türkiye’deki aparatlarının ezilmesini ve Türk- Rus Dostluğunun yeniden pekişmesini hazmedemediğini öne süren Dişli, “ABD, Türkiye’nin 24 Temmuz 2015’te değişen rotasını içine sindirememiştir. Bölücü terör örgütü PKK’nın belinin kırılmasını, Fetullahçı Gladyosunun biçilmesini kaldıramamıştır. Türk-Rus dostluğunun pekişmesini kabul edememiştir. ABD’ye Dundorf vasıtasıyla bir kötü haber de biz veriyoruz: ‘Sizin Çocuklar bu sefer başaramadı!’ FETÖ’den post, ABD’den dost olmayacağı artık daha açıktır” diye konuştu.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Şule Nazlıoğlu Erol’da, şunları söyledi:

“ABD emperyalizminin oluşturmaya çalıştığı ABD- İsrail koridoru Suriye’nin bölünmesi olduğu kadar Türkiye’nin bölünmesinin de yolunu açar. Suriye’nin seçilmiş Başkanı Beşşar Esad düşmanlığı ve mezhepçi politikalarınız mazlum Suriye halkının büyük direnişi ile her seferinde başarısızlığa uğramaktadır. ABD’nin silahlarıyla donatıp Halep’’in üzerine saldığınız çeteler yine bozguna uğradı. İncirlik’i ABD’ye açan mutabakatı imzalarsanız bu ihanetin hesabını mutlaka Türk milletine vereceksiniz.”

Vatan Partisi üyeleri olaysız bir şekilde dağıldı.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.