Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 yıl önce yaralanmıştı, şehit oldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kavga ettiği akrabasının evine ateş açan şahsa müdahale ederken çıkan çatışmada yaralanan polis, 4 yıl sonra şehit oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4 yıl önce yaralanmıştı, şehit oldu
  Edinilen bilgiye göre, 8 Mayıs 2011 tarihinde, İnegöl Mahmudiye Mahallesi Suyolu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Mücahit Kabuk, akrabasının evine ateş açtı. Gasp suçundan sabıkası bulunan Kabuk, kendisini yakalamaya çalışan polislerle çatışmaya girerek, 3 polis ile 4 sivil vatandaşı yaraladı. Kabuk'un tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği polis memurları 37 yaşındaki Mahir Demirbağ, 34 yaşındaki Zeki Güngör ve 36 yaşındaki Atalay Tanış yaralarken, çatışmayı balkondan izleyen Osman Tokpınar ile kızı Zeynep Tokpınar, o esnada yoldan geçmekte olan Cemalettin Ardıç ile eşi Fatma Ardıç isimli vatandaşlar da yaralandı.
  Çıkan çatışmada yaralan polislerden Mahir Demirbağ, tedavi edilmesinin ardından bir yıl daha emniyette çalıştı. 2011 yılında kafasından yaralanan polis, 3 yıl sonra malulen emekli edildi. 4 yıldan bu yana tedavisi süren polis memuru Demirbağ, dün akşam saatlerinde evinde vefat etti. Hayatını kaybeden Demirbağ'ın bugün Cerrah Mahallesi'nde toprağa verileceği bildirildi.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.