Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 Ağustos Zafer Bayramı Bursa’da Kutlandı

Bursa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’üncü yıldönümü kutlandı.Atatürk Caddesi’ndeki Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlanan tören Çarşamba Valilik binasında devam etti. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Vali Münir...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2015 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2015 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
30 Ağustos Zafer Bayramı Bursa’da Kutlandı
Bursa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’üncü yıldönümü kutlandı.

Atatürk Caddesi’ndeki Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlanan tören Çarşamba Valilik binasında devam etti. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık ile protokolün tebriklerini kabul etti. Daha sonra heyet Işıklar Askeri Hava Lisesine geçti. Karaloğlu ile Altepe, tören aracıyla asker, protokol ve vatandaşların bayramını kutladı.
Törenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Müezzinoğlu, “Bu bir bağımsızlık mücadelesidir. Emperyalist güçlere karşı yapılan Büyük Önder Mustafa Kemal önderliğinde ’Ya istiklal ya ölüm’ dediği 30 Ağustos, bağımsızlığımızı özgürlüğümüzü tescillediğimiz bir gündür. Gençlerimizin bu ruha sahip çıkması ve geleceğe güvenle bakacağımız bir bayram olarak değerlendirmek isterim. Milletimizin bayramı kutlu olsun" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.