Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz Gazisi’nden Milletvekili Esgin’e anlamlı ziyaret

Bursalı 15 Temmuz Gazisi Abdurrahman Kafkas, hain darbe girişimi sonrasında vücudundaki şarapnel parçalarını ameliyatla çıkaran doktoru AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’i TBMM’de ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2018 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2018 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz Gazisi’nden Milletvekili Esgin’e anlamlı ziyaret

Fetullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişimi esnasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde helikopterden açılan ateş sonucu yaralanan Bursalı Gazi Abdurrahman Kafkas, kendisini o dönem ameliyat ederek vücudundaki şarapnel parçalarını çıkaran doktoru AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’i meclisteki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kafkas, Milletvekili Mustafa Esgin için, “İlk olarak doktorumdu, zaman içerisinde ağabeyim oldu, şimdi ise Milletvekilim. Çok gururlu ve mutluyum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ile TBMM’deki makamında bir araya gelen Abdurrahman Kafkas, 15 Temmuz gecesi yaşananları şu şekilde anlattı:

“15 Temmuz hain darbe girişimi günü Ankara’da ağabeyimin yanındaydım. Akşam televizyondaki haberlerde darbe girişimi olduğunu öğrendiğimde hemen Beştepe’ye giderek tankları engelleye çalıştık. O sırada helikopterden açılan ateş sonucu yaralandım. Şarapnel parçaları bacağıma saplandı. İlk tedavi Ankara'da yapıldıktan sonra Bursa'ya döndüm. Bursa’daki evimde beni ilk ziyaret eden Dr. Mustafa Esgin’di. Benimle yakından ilgilendi ve bacağımı muayene ederek vücudumdaki şarapnel parçalarını ameliyatla çıkardı. Kendisi ilk benim doktorumdu, sonrasında ise ağabeyim, şimdi ise Milletvekilim oldu. Çok  gururlu ve mutluyum.”

15 TEMMUZ GAZİSİNİ AMELİYAT ETTİ

Bursalı 15 Temmuz Gazisi Abdurrahman Kafkas’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, “15 Temmuz'un hemen ertesinde Bursa'nın Orhaneli ilçesinde "Demokrasi Nöbeti" tutarken, ilçede bir gazinin olduğunu öğrendim ve evinde ziyaret ettim. Doktor olduğum için muayene ettiğimde vücudundaki şarapnel parçalarını ameliyatla çıkarma kararı aldık. Kafkas’ın da ifade ettiği gibi o günden bugüne ağabey kardeş olduk” dedi.  

Ziyaretin 15 Temmuz arifesinde gerçekleşmesinin kendisini duygulandırdığını ifade eden Esgin, “Milletimiz, 15 Temmuz’da vesayet odaklarına, hainlere ve tüm dünyaya en büyük demokrasi dersini vermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmamıştı; o da Millet’in iradesi. 15 Temmuz’da vatanı darbecilere teslim etmemek için şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimiz başta olmak üzere Abdurrahman Kafkas nezdinde tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.   

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.