Hava Durumu

Bursa'da Anne ve oğlu ölümden döndü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, sık sık kazalara sahne olan caddede, anne ile oğlunun ölümden kıl payı kurtulması güvenlik kameralarına yansıdı.
İnegöl AVM mevkiinden gelen Haktan B. idaresindeki 16 KFY 05 plakalı hafif ticari araç ile Recep Ç'nin kullandığı 16 KJA 51 plakalı kamyonet, Altay Caddesi ile Gaziler Sokağı'nın kesiştiği kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile iki araç savrulurken, kamyonet elektrik panosuna çarparak zarar verdi. Kazanın olduğu sırada çocuğu ile birlikte yolda yürüyen kadın, savrulan araçların altın ezilmekten kıl payı kurtuldu. Yaralanan olmazken, kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Altay Caddesi'nde esnaflık yapan Mehmet Uran, “Burada iki günde bir kaza oluyor. İki sokağın kesiştiği yerde ikaz levhaları ve işaretler olmadığı için hiçbir araç durmadan yoluna devam ediyor. Yine bir kaza daha oldu. Yetkililere bildirdik, fakat ilgilenen olmadı. Esnaf olarak yol üzerine boyama yöntemiyle ikaz işaretleri çizmeyi düşünüyoruz. Yayalar da buradan geçiyor. Bir an önce müdahale edilmesi gerekiyor. Kazalardan dolayı sokak içerisinde park halindeki bir aracımız hurdaya döndü” diye dert yandı.

Oluşturulma Tarihi: 31 Mart 2017, Cuma 11:55
Güncellenme Tarihi: 31 Mart 2017, Cuma 11:55
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.