Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burak Kapacak’ı rahat bırakın!

Yazının Giriş Tarihi: 01.12.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.12.2019 00:00

Bursaspor, kritik Adana maçında üç puanı Özer’in son saniyede attığı golle aldı.

Yeşil beyazlı ekip, ligde küme düşme hattında bulunan son 5 maçtır üç puanı bir arada göremeyen Adanaspor karşısında deyim yerindeyse öldü öldü dirildi.

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın bu İgor’dan ne bekliyor anlamış değilim. Bu adamın varlığı, yokluğundan daha fazla zarar veriyor takıma. Hem takım bir kişi eksik oynuyor hem de savunmasına yardım etmeyerek arkasında oynayan oyuncuya zor anlar yaşatıyor.

Üst üste harcanan fırsatlardan sonra yenen şok golün ardından Burak Kapacak ‘Daha iyi oynuyorum’ dediği sol kanada alındı ve gerçekten de bu kanatta olunca neler yaptığını gösterdi. Aynı Yalçın Koşukavak ikinci yarıda sanki Amerika’yı yeniden keşfeder gibi Shehu’yu sol kanada, Burak Kapacak’ı da savunmaya sağ kanada aldı. Bu gerçekten takımı rakuip kaleye taşıyan tek oyuncuya pranga takmak gibi bir şey oldu. Allah’tan Burak, son dakikada kendisini kaptığı topla ileriye attı ve rakip kaleye kadar gitti de yaptığı o nefes orta sonunda Özer golü ısrarcılığı ile attı ve takım üç puanın sahibi oldu.

Şimdi dün geceden kim kendisine ne pay çıkaracaksa çıkarsın ve bu takımın artık kendisi gibi, şampiyon gibi oynaması için ne gerekiyorsa o yapılsın.

Sonuçta, kaçtı denilen üç puan bir fırsat golü ile geri geldi ve önemli bir üç puan daha alındı. Bunun keyfini sürmek, hatalardan ders almak lazım.

Bu arada, karşılaşma öncesinde uzun saatler sürecek yolculuğu göze alarak gece yola çıkan ve Eskişehir’de trafik kazası geçiren yeşil beyazlı taraftarlara acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.