Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bunu Temizleyin...

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2019 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2019 00:05

Maalesef artık herkes tehlikenin farkında. Maçlara bakıyorum hepsi zor maçlar. Son iki sezondan hiç ders alınmamış. Belki alınacaktı  maddi problemler. Ancak sonuç önemli. Ligi nerde bitirdin, o önemli.

Geride kalan Başakşehir maçı, bu hafta oynanacak Sivasspor maçı ya da bir başka maç. Neyi, hangisini düşünürseniz düşünün bir gerçek var sadece. O da Bursaspor’un süper ligden düşebileceği gerçeği. Bulunduğu durum. Düşer düşmez bilemem, ama olumsuz bir tablo olurda İnanın geriye dönüş çok zor.

Son iki sezonu hatırlıyorum da kabus gibiydi. Herkes derin bir nefes almıştı sonuçta ama o yaşanan sıkıntılı günleri bir de yaşayanlara sormak lazım. Herkesin aklını başına toplamasının, verebileceğinin en fazlasını vermesinin zamanıdır. Zaman geç olmadan bari kapan haftalarda bu iş temizlenmeli, sezon sonu gelmesen bu defter kapatılmalıdır.

Özellikle içerdeki her maçta favori olan Bursaspor’dan nerelere geldik görüyor musunuz? İçerde dışarda şu maçı kazanır diyemediğimiz bir Bursaspor’u yaşıyoruz. Elbette ki sevgi kulübe, takıma, camiaya hangi ligde olursa olsun. Şampiyonluk zincirini kırıp İstanbul hegomanyasına Trabzonspor gibi son veren bir Bursaspor’un bu halde olması bütün futbolseverleri üzüyor. 

Hesap kitapların inceden inceye yapıldığı, haftalara giriyoruz. Hataya yer olmayan haftalara giriyoruz. Bir olup, birlik olur bu takımı en azından rahat nefes alabileceği yere getirmek hem yönetimin hem teknik heyetin hem de futbolcuların boynunun borcudur. Tersi bir durumda büyük Bursaspor camiası, tarihe kara bir leke olarak geçecek bu günleri asla unutmayacaktır...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.