Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Takımdan Çok Umutluyum

Yazının Giriş Tarihi: 04.09.2018 00:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.09.2018 00:48

Bursaspor’u Beşiktaş karşısında beğendim mi? Evet. İkinci yarıda daha çok beğendim. Oyunu bırakmamaları, mücadele gücü ve hırs son derece iyiydi. 

Dört maçta bir yenilgi üç beraberlik var. Beraber kalınan maçlarda geriden geldi hep Yeşil Beyazlı takım. Yani geriye düşüp beraberliği yakaladı. Bu da oyunu bırakmayan bir Bursaspor olduğunu gösteriyor. İlerleyen haftalarda galibiyetler de gelecektir.

Özellikle yeni transferleri çok beğendim. Sakho, Saviet ve Tunay. Sakho zaten golü attı ve çok faydalı olacağını gösterdi. Usta golcü havası var. Gezgin ve fırsatçı. İyi beslenirse gol yollarında Bursaspor sıkıntı çekmeyecektir. 

Saviet orta alanda böyle oynarsa Badji’den formayı alır. Aytaç’la uyum içinde ve hem savunmaya yardım ediyor hem hücumu seven bir orta saha oyuncusu.

Tunay oyuna girdikten sonra çok başarılıydı ve iyi bir transfer olduğunu gösterdi. Hem hazırlayıcı hem de gol koklayan bir oyuncu. Ortaları da etkili. Direk katkı sağlayacak oyunculardan biri. Yusuf Erdoğan gibi. Yusuf oyuna girdikten sonra ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu birkez daha gösterdi. Sola geçen Adriano’yu canından bezdirdi adeta..

Chedjou, evet faydalı olacak elbette ama hataları zaman zaman can sıkacak. Beşiktaş maçında da zaman zaman basit hatalar yaptı. Maç eksikliğinin de bunde etkisi olduğunu düşünüyorum. 

Bursaspor için bir gurur vesilesi altyapı’dan gelen oyuncuların sergilediği performans. Okan, Ertuğrul, Burak ve Furkan’ın ilk onbirde yer almaları ve oyunları gerçekten öğünğlecek bir durum. Bursaspor’un bu anlamda geleceğinin de emin ellerde olduğunu söyleyebilirim.

Genel anlamda baktığımızda geride kalan dört hafta sonra lige verilen milli maç arası diğer takımlar için olduğu gibi Bursaspor için de çok iyi olacaktır. Yeni transferlerin olumlu olduğunu ve ilerleyen haftalarda uyum sürecini geride bırakarak çok daha faydalı olacaklarını birkez daha tekrar etmek istiyorum. 

Kesinlikle kesinlikle yeşil beyazlı takım geçen sezondan çok daha iyi. Ve daha iyi sonuçlar almak için ümit veriyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.