Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu takım zor kazanır!

Yazının Giriş Tarihi: 13.04.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.04.2019 00:02

Bursaspor, kendisi açısından çok ama çok önemli bir maçtan daha ‘sıfır’ çekerek ayrıldı ve sonuçla da Timsah, ateşin sıcaklığını daha fazla hissetmeye başladı.

Son iki yıldır Trabzonspor maçlarında aldığı galibiyetlerle ligde kalmayı başarabilen Bursaspor, bu kez Trabzonspor yenilgisi ile ateşin sıcaklığını daha da bir hisseder oldu.

Ne yaparsın, kaderin cilvesi işte.

Aslında son iki yıldaki senaryoyu Bursaspor’un tekrarlaması içten bile değildi. İlk yarıda Sakho’nun penaltı noktası üzerinden bomboş durumda topu dağlara taşlara atması gerçekten kabul edilebilir gibi değil. Bu oyuncunun hafta içinde ‘Oynarsam paramı alacak mıyım’ sorusuna yönetimin ‘evet’ cevabı yerine keşke ‘gol atarsan alacaksın’ deseymiş.

İkinci yarıda da bu kez savunmanın hatalı geri pasında Lima-Yusuf ikilisi kaleci ile karşı karşıya kaldılar ancak topu paylaşamayınca net bir gol daha kaçtı. Bu iki pozisyon zaten Bursaspor için maçın özetiydi.

Sonrasında da Abdülkadir Ömür, iki hafta önce Galatasaray maçında Feghouli’nin attığı golün aynısı Bursaspor ağlarına bırakıverdi.

Şunu belirtelim bu oyunla kalan 6 haftada bu takım yeterli puanları zor toplar. Çünkü takım sadece koşuyor, ortada oyun falan yok. İşimizin zorun da ötesinde.

Bir mucize gerekiyor.. Olur mu? Mucizelere inanmak lazım diyelim. Başkası elimizden gelmiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.