Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu skor yakışmadı!

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2019 00:01

Adana deplasmanı zordu. Ve beklentimizin tam aksi sonuçla tökezledik. Galibiyet çok uzak olmasa da evet yenildik. Hem de ağır bir skorla. 4-1'lik skor Bursaspor'a asla yakışmadı. Ama ortada net bir gerçek de var. Adanaspor bizden çok daha iyi oynadı. Sahadaki oyun üstünlüğü gözle görülür şekilde ortadaydı. Sahada dağılmış, sıfır konsantre bir takım vardı. E iyi olan her zaman kazanıyor değil mi? Uğur Tütüneker Bursaspor'u çok iyi analiz etmiş. Hücumlarla ani ataklarla amacına ulaştı ve karşılaşmadan galip ayrılan taraf oldu. İyi olan Adanaspor'du ve 3 puanı cebine koydu.

Biz sadece 3 puan kaybetmedik. Aslında kaybedilen 6 puandı silinen puanımızla beraber. Lisans çıkarılamadığı için haklı kazandığımız 3 puan yok yere silindi gitti. Yazık gerçekten. Uzun bir yolculukta elbette ayağımız tökezleyecekti. Ve o tökezleme Adanaspor maçına denk gelmiştir demek istiyorum. Bundan sonra tökezleme olmamalı. Full konsantre şekilde yolumuza devam etmeliyiz. Lig içinde böyle kazalar olabilir.

Futbolcuları eleştirmeyeceğim. O konularda elbette doğru bilgi sahibi teknik direktördür. O nedenle yorum dahi yapmayacağım. Lakin şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Gazeteci muhaliftir, eleştirir, soru sorar, cevabını alır. Ha sorulan soru beğenilmiyor ise cevap vermeme hakkınız var. Vermezsiniz olur biter. Soruyu soran gazeteci de kendi yorumunu yapar. Ortamı geren açıklamalara gerek yok. Emin olun herkes Bursaspor'un başarısı için çaba sarf ediyor. Öyle ki bu takımın daha da dibi görmesi kimsenin yararına değil. Sadece kendi pencerenizden bakmayın, geniş bakın ki büyük fotoğrafı net görebilin.

Bu konuda daha fazla söze gerek yok. Sosyal medyadan ahkam kesmeyin, had bildirmeyin, bunlara hiç gerek yok. Size hiç yakışmıyor. Bu tavırlar hiç kimseye bir fayda sağlamaz. Size düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edin. Kaosu körüklemeyin. Sakinleşin. Kimsenin kimseye saldırdığı falan yok. Herkesin istediği bir şey var o da Bursaspor'un süper lige çıkması. Şunu da unutmayın gazeteci muhaliftir, eleştiri yapabilir. Bu demek değildir ki takımın başarısını istemiyor.

Rakip kaleye gidememiş olamayışımızın nedenlerini hoca maçı tekrar izledikten sonra gereken dersi çıkaracaktır. Ayaklar yere daha sağlam basmalı. Böyle yol kazaları olur diyoruz ki elbette ve diyoruz ki bu kaza son olsun. BU yenilgiyi unutup önümüzdeki maçlara bakacağız. Şunu sakın unutmayın, medyasıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, teknik kadrosu ve futbolcularıyla bu camia bir bütündür. Eğer biri darbe alırsa bütünlük bozulur ve zararı gören de sadece Bursaspor olur. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.