Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu maça gol yakışırdı

Yazının Giriş Tarihi: 19.11.2017 00:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 00:07

Güzel maç oldu. Gollü olur diye beklemiştim olmadı. İlk yarı kısır, ikinci yarı bol pozisyonlu ve heyecanlı geçti. Böyle rakibin de oynadığı maçlarda bulduğunuzu atmanız gerekiyor. Bursaspor'un bir topu direkten döndü.

Son bölümler nefesleri kesti. İki takım da golü bulabilirdi. İki takım da kazanabilirdi. Hata yapan yanardı, hatalar oldu pozisyonlar arttı ama dediğimiz gibi son vuruşlar iyi olmayınca gol de çıkmadı. Ayrıca şunu da söylemek lazım iki kaleci de çok başarılı hamleler yaparak kalelerini golden korudular. Kaleciler Harun ve Beto maçın önemli isimleri oldular.

Eksikler Bursaspor'u etkiledi mi evet. Özellikle Behich. Ben oynar diye düşünmüştüm ama milli takımdan uzun bir yolculuktan sonra döndüğü için Le Guen kadroya almadı.

Hep söyledim Bursaspor'un en büyük sorunu ileride yeterince çoğalamamak. Özellikle ilk yarıda hücuma çok adamla destek veremediler ve Stancu çok yalnız kaldı. İkinci yarıda bu anlamda daha iyiydi Bursaspor.

Duran toplar iki takım için de büyük kozdu ama değerlendiremediler.

Gerek Bursaspor gerek Göztepe oyunu kenarlara taşıyınca pozisyon buldu ama son dokunuşlar olmayınca gol de olmuyor. Ligin iki iyi takımının şu mücadelesine gol yakışırdı aslında. Uzaktan şutlara baktığımızda iki takımda çok fazla denemedi ama bu tip maçlarda kaleyi gördünüz mü vuracaksınız. Jorquera denedi çok da güzel bir şuttu az farkla dışarı gitti.

Göztepe çok güzel bir takım oldu. 1. Ligden gelip kısa sürede Süper Lig’e bu kadar çabuk uyum sağlayabileceklerini açıkçası beklemiyordum. Sarı kırmızılılarda hücumda çok etkili oyuncular var Halil, Jahovic, Castro. Bursaspor karşısında da çok etkili oldular ama gole ulaşamadılar. İlk yarının sonunda iki, ikinci yarıda da çok pozisyon buldular ama Göztepe için Bursaspor deplasmanında bir puan iyi puan yine de.

Bursaspor açısından milli ara sonrası alınabilecek üç puan çok iyi bir başlangıç olacaktı ama olmadı. Karabükspor maçı var haftaya. O maç Göztepe maçından daha kolay geçecektir.

Maça gelen yaklaşık 23 bin seyirci tribünlerde harikaydı. Maç daha geç saatte olsaydı tribünde daha fazla seyirci olurdu diye düşünüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.