Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu maç berabere bitmez

Yazının Giriş Tarihi: 19.05.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.05.2019 00:02

Evet geldi çattı haftalar öncesinden konuşmaya başladığımız Bursaspor-Göztepe maçı. Kaybeden düşer açık ve net. Beraberlik ,Erzurumspor kazanırsa iki takıma da yaramaz. Yani Bursaspor-Göztepe maçı berabere biterse Erzurumspor maçlarını kazandığı taktirde hem Bursaspor hem Göztepe birlikte küme düşer.

İşte ihtimallerin birden fazla değil tek olduğu bir maç. Yani tek ihtimal var o da kazanmak. İki takım içinde.

Bursaspor’a Umut Meraş cezalı, Barış da sakat. Önemli eksikler. Göztepe’de de Reis kırmızı kart cezalısı.

Bu maçta kim oynarsa oynasın elbette ki elinden geleni yapacak buna kuşkum yok ama Barış ve Umut Meraş’ın oynamalarını tercih ederdim açıkçası.

Gerek Mesut Bakkal gerekse Tamer Tuna sadece bu hafta değil kimbilir kaç haftadır bu maçı kafalarında oynuyorlar. Mesut hocanın psikolojik bir avantajı şu, bu şekilde birçok takımı kurtardı.

Tamer Tuna da açıkçası Mesut Bakkal gibi oyunu iyi okuyor ve yerinde hamleler yapıyor. Her iki teknik adamı da çok beğeniyorum.

Göztepe’de Jarome ve Ngando en çok dikkat edilmesi gereken oyuncular. Bu iki isim hem oynuyor hem oynatıyor. Hem atıyor hem attırıyor. Deniz Kadah için önlem alacaktır Mesut hoca en azından birebir olmasa da yakın oynatarak. Orta sahada Badji, Aytaç gibi oyuncular için çok çok önemli bir doksan dakika olacak. Göztepe orta alandan etkili çıkan bir takım. Badji ve Aytaç’ın buna izin vermemesi gerekiyor diğer arkadaşlarıyla birlikte. Hala nasıl bir oyuncu ve ne yaptığını anlamadığım bir oyuncu olan Saivet’ten bile umutluyum bu maçta.

Aslında dedim ya isim önemli değil bu maçta. Herkes cansiparane oynayacak, varını yoğunu ortaya koyacak. Ama rakip de öyle.

Bursaspor’un Göztepe’ye karşı tek avantajı seyircisi. Maç öncesinde Bursaspor’u rakibinden bir adım öne çıkartan da bu. Saha ve seyirci avantajı.

Ben bu maçın berabere bitmeyeceğini düşünüyorum..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.