Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu kez olmalı

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2015 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2015 00:03

 

Bursaspor milli maç arasından sonra deplasmanda yarın Akhisar Belediyespor’a konuk olacak. Akhisar bu sezon kendi sahasında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken bir ekip. Yeşil beyazlı ekipte her ne hikmetse milli maçlardan sonra lige dönüşü tam olarak sağlayamıyor. Umarım bu iki istatistik bu hafta tersine döner ve yeşil beyazlı ekip Akhisar deplasmanından istediğini alarak döner ve bir galibiyet serisi başlatır.

Geçtiğimiz hafta içerisinde yaşananlara bakacak olursak; Bursaspor’da Dzsudzsak milli takım kampından moralli döndü. Macaristan Euro 2016 biletini cebine koydu ve milli oyuncu bunun morali ile Bursa’ya döndü. Diğer milli oyunculardan Serdar Aziz dışında problemi olan yok. Kaptan öyle bir haftada sakatlandı ki Dany’nin olmaması yeşil beyazlı ekip için büyük handikap. Onun dışında geçtiğimiz hafta sonunda U21 takımı ile yapılan özel maçta Faty’nin de sakatlanması Bursaspor savunmasında büyük bir dezavantaj oluşturdu.

Böyle bir haftada tüm gözler hemen geçtiğimiz yılın jokeri Şamil’e çevrildi. Serdar Aziz’in çok küçükte olsa maça yetişme ihtimali var. Bu olmadığı taktirde Sivok’un partneri bu maçta Şamil olacak.

Bu olumsuzluklara rağmen yeşil beyazlı ekibin kadro kalitesi tabi ki rakibinin çok üzerinde. Bu nedenle Bursaspor sahaya istediğini yansıtabilirse 3 puanla dönmesini bilecektir. İyi oynanan futbolun ardından Beşiktaş maçında kaybedilen 3 puandan sonra bu hafta Bursaspor açısından çok önemli. Alınacak 3 puan ile yeni bir seri başlatılabilir ve üst gruptaki yer sağlamlaştırılabilir. Aksi taktirde ‘sıra’ takımı oluruz ki bu da herhalde hepimizin aklından bile geçmeyen bir şey.

Savunmasında problemleri olan yeşil beyazlı ekip orta saha ve hücum zenginliği ile rakibine üstünlük kurup 3 puanı alacaktır, yarınlar için almalıdır da. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da herhalde milli maç arasında tüm bunların hesabını yapmış ve yarın sahada takımına uygulatacaktır.

 

 

 

Fikret KOCAMAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.