Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Böyle oynayarak maç kazanılmaz

Yazının Giriş Tarihi: 07.04.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.04.2019 00:00

En az bir puan almak zorunda olduğu maçtan Bursaspor eli boş dönüyor. Maalesef ki maç günü yazdığım yazıda Bursaspor’un bu oyunla hiçbir maçta favori olmadığını söylemiştim. Bu maçta da bunu gördük. Galibiyet için deplasman maçlarında en azından bir puan İçin futbol adına bir şeyler yapmalısınız. Koca doksan dakikada iki pozisyon var yeşil beyazlılar adına. Hele Tunay’ın direkten dönen topu içeriye dürtmemesi inanılır gibi değil. Bu kadastro silik futbol oynarsanız şansınız da size yardım etmez. Bunu iki takım için de söylüyorum. Hadi Aytemiz Alanyaspor kısmet rahat, iyi güzel maçlar çıkardı kötü futbola hakkı var ama Bursaspor’un sonuç getirecek silik futbola hakkı yok. Sanki üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi. Açık ve net söyleyeyim bu oyunla Bursaspor ligde kalamaz.

İkinci yarıda acaba yeşil beyazlı takım bir şeyler yapar mı diye bekledim ama olmadı. Ayrıca Samet Aybaba’nın Umut Nayir’i çıkartarak santrforsuz oynamasını da anlamadım. Tunay, Saivet, Lima bunlardan hangisi golcü ve bir golcü çıkartılarak bu isimlere umut bağlanır Allahaşkına? Bu oyuncular ancak golü hazırlar geriden gelerek gol atar attırır, ama bu oyuncuları golcünü çıkartıp savunanın arasına atarsan bocalayıp dururlar. Sonra Yusuf’un oyundan alınması da hata. İlk yarıda rakip savunmanın arasına atılan toplara koşu yapan tek oyuncu Yusuftu. Uzun oyuncunu çıkartıp Yusuf-Lima-Tunay-Saivet’e atılacak derin topları mı kurguladı Samet hoca diye düşündüm ama sonrada Yusuf oyundan alınınca bu tez de çöpe gitti. Umut Nayir illa çıkacaksa o kadroda oyuna alınacak tek kişi Kubilay Kanatsızkuş idi. Yanlışlar, yanlışlar, yanlışlar. Tek doğru Tzevellas-Welinton arasına koşacak Yusuf’a atılacak derin toplardı ama yanlışlar o doğruyu da götürdü.

Hakkını teslim etmek lazım ev sahibi Alanyaspor ikinci yarıdaki oyunuyla galibiyeti sonuna kadar hak etti.

Bursasporluların gurur duyacağı tek şey Alanya’da Bursasporlu taraftarlardı. Hem kendilerine ayrılan yeri doldurdular hem de ilk dakikadan son düdüğe kadar takımlarını mükemmel desteklediler. Bir ara çekirdek çitleyen Alanyaspor’la Taraftarlar bile Bursasporlu taraftarların şovunu izlediler. Yazıl oldu o taraftara...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.