Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım’da Altyapı Kalitesi Artıyor

Yıldırım Belediyesi, asfalt kaplama, parke ve bordür uygulamaları ile ilçenin cadde ve sokaklarındaki kalite standartlarını artırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım’da Altyapı Kalitesi Artıyor

Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki Beton, Parke ve Bordür Üretim Tesisi ve Asfalt Üretim Tesisi ile sağladığı tasarrufu Yıldırım’a hizmet olarak yansıtıyor. Asfaltlama, yama ve kaplama çalışmalarıyla yollarda kalite standartlarını yükselten Yıldırım Belediyesi, bu doğrultuda yol yapısı nedeniyle yaşanması muhtemel trafik kazası riskini en aza indirmiş ve ulaşım güvenliği sağlamış oluyor. 2020 yılında ilçede asfalt kaplama miktarı 37 bin tona ulaşırken, aynı dönemde Yıldırım’ın cadde ve sokaklarında uygulanan parke alanı 15 bin metrekare, bordür ise 12 bin metre oldu.

‘KRİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRDÜK’

İlçede kent estetiğine uygun düzenlemeler gerçekleştirirken sokak ve caddelerin modern kimliğe bürünmesi için bu noktalarda birçok uygulamaya imza attıklarını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizde hemşehrilerimize kalite standartları en yüksek hizmeti sağlamak için çalışıyoruz. Sokaklar ve caddeler şehirlerin vitrinidir. Şehrimizde kent estetiğine uygun düzenlemeler gerçekleştirirken sokak ve caddelerin modern kimliğe bürünmesi için bu noktalarda düzenleme yapıyoruz. Hem araç hem de yaya ulaşımının aksamadan sağlıklı bir şekilde sağlanması adına yollarda asfalt ve kaldırımlarda parke ile bordür uygulamalarımızı sürdürüyoruz. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda aşınan ve deforme olan yollarımızda tamir, bakım işlemleri, kilit parke ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz. Yıldırımlılara, 2020’nin ilçemizde ‘Fen İşleri Yılı’ olacağını söylemiştik. Yılın ilk aylarında başlayan ve bugün hala devam eden pandemi sürecine rağmen çalışmalarımıza yoğunluk verip devam ederek Yıldırımlılar için adeta krizi fırsata çevirdik. Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini de değerlendirerek Yıldırım’da hizmet çıtasını yükseltmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.