Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Dezenfekte Ediliyor

İnegöl Belediyesi, şehrin tamamında caddeler, kaldırımlar ve toplu kullanım alanlarını dezenfekte ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2020 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2020 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Dezenfekte Ediliyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vakası ülkemizde de her geçen artarken, alınan tedbirler de artarak devam ediyor. Bir yandan genel tedbir ve virüsle mücadele çalışmaları sürüyor, bir yandan da yerel yönetimler koronavirüse karşı mücadele veriyor.

Bu kapsamda İnegöl Belediyesi de ilk günden bu yana şehrin tamamında dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor. Aralıksız devam eden dezenfekte çalışmaları kapsamında bugün de başta ana arterler olmak üzere şehrin caddeleri ve toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde başlayarak önce caddeleri ve kaldırımları dezenfektanla yıkadı. Ardından süpürge araçlarıyla kaldırımlar detaylı olarak temizlendi. Tüm ana arterlerde benzer çalışmalar gerçekleştirilerek vatandaşların sağlığını korumak adına tedbirler alındı. Dezenfekte çalışmaları kapsamında sarraflar çarşısı da dezenfekte edildi.

İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tüm ekip ve personeliyle her an sahada çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Virüsle mücadele kapsamında aynı tedbir ve temizlik çalışmalarının belirli aralıklarla süreceği ifade edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.