Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çayyaka Mahalle Konağı Yenilendi

Kırsal mahallelerdeki mahalle konaklarını daha kullanışlı hale getirmek ve mahalle kültürünü yaşatmak adına çalışmalarına devam eden İnegöl Belediyesi, kırsal Çayyaka Mahallesinde bulunan mahalle konağında düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alper Taban, tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2020 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2020 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çayyaka Mahalle Konağı Yenilendi

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, kırsal Çayyaka Mahallesindeki konakta bir dizi düzenleme ve bakım-onarım çalışması gerçekleştirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çayyaka Mahallesinde yapılan çalışma kapsamında konağın iç ve dış cephe sıva tamirat ve boyası yapıldı. Eski pencereler sökülüp yenileri ile değiştirildi. Mevcutta bulunan iki oda arasındaki duvar kırılıp büyük bir oda haline dönüştürülerek daha kullanışlı hale getirildi. Bölgede yapılan çalışmaları, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. 

İncelemelerin yapıldığı mahalle ziyareti sırasında vatandaşlarla buluşan Başkan Taban, yapılan çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.