Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bize bir diktatör lazım

Yazının Giriş Tarihi: 28.01.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.01.2018 00:01

Öyle günler geliyor ki, bazen insan 'kardeşim bu kadar demokrasi de fazla' demekten kendini alıkoyamıyor. Hani bazıları bu ülkenin başında bir diktatör olduğunu ve ülkeyi kafasına göre yönettiğini, (tıpkı Sultan II. Abdülhamid için söyledikleri gibi) toplumu baskı ve zulümle sindirdiğini iddia ediyorlar ya, işte böyle zamanlarda 'keşke gerçekten da başımızda bir diktatör olsaydı' diyorum.

Zeytindalı Operasyonu

Ordumuz ağır kış şartlarına rağmen güney sınırımızda çok zorlu bir operasyon yürütüyor. Kahraman Mehmetçikler, ülkemizin bekası için bir zaruretten kaynaklanan ve bazı iç ve dış koşullardan dolayı bir hayli de gecikilmiş olan bu operasyonda, eksi derecelerde soğuğun, sisin, pusunun ve her türlü kalleşliğin hakim olduğu bu arazide canlarını ortaya koyarak hepimiz için bir mücadele veriyor.  

Üstelik karşısında sadece PKK'nın itleri değil, gayri meşru batı medeniyetinin çakalları da var. Bu teröristlere sadece mühimmat vermekle yetinmeyen çakallar, bizzat operasyonları da yönetiyorlar. Detayları çok uzun olan nedenlerden dolayı biz bölgeye çok geç müdahale ettik ve kurtların sessiz kaldığı yerde çakallar ve sırtlanlar volta atmaya başladı. 'Çakalların hükmü, kurt ayağa kalkana kadardır' ve Türk Ordusu'nun bölgeye girmesiyle inşallah bütün bu leş yiyiciler oradan sökülüp atılacaktır.   

İçimizdeki çakallar

Siyasi otorite ülkemizin geleceği adına, bu kadar büyük bir riski alıp bölgeye müdahaleye karar verip diplomasi alanında her gün yeni bir cephede ter dökerken, ordumuz da bu kadar zorlu hava şartlarına ve bölgedeki tuzaklara rağmen 'kızıl elma' ülküsüyle ve şahadet bilinciyle operasyonda kan dökerken içimizdeki çakallar da boş durmuyor.

Orada hepimiz için mücadele eden askerlerimize moral vermek yerine, hainlik yapıyorlar. Kendi ülkelerini batıya gammazlıyorlar. Sanki karşılıklı iki devlet arasında cephede bir mücadele varmış gibi, milletvekillerine 'savaşı durdurun' diye mektup yolluyorlar. Oradaki mücadele bir savaştan ziyade, çakalların komutasındaki kudurmuş köpeklerin itlaf edilmesine yönelik bir temizlik operasyonudur.

Sanki doktorların değil de PKK'nın çatı kuruluşu gibi bir açıklama yapan Türk Tabipler Birliği de, 'savaşa hayır, barış hemen şimdi' diyor. Onlar bu açıklamayı onlar yaparken utanmadılar ama ben bu TTB'nin başındaki 'Türk' ibaresinden utandım.

Ayrıca, bazı internet sitelerinde ve özellikle sosyal medyada açıkça teröristleri savunan ve onların propagandasını yapan, ordumuza faşist, işgalci diyen de çok sayıda soysuz var. 

Ya bir de demokrasi olsaydı?

Bu işgal kalıntısı köksüzlere göre, hani bizim ülkemizde demokrasi yok, başımızda da bir diktatör var ya, ona rağmen bunları yapıyorlar ya. Düşünüyorum da ya bir de demokrasi olsaydı ne yapacaklardı? İşte tam da 'bu kadar da demokrasi fazla' denilecek noktadayız.

Keşke gerçekten bir diktatörümüz olsa da bunların hesabı sorulsa. Mesela terör sevicileri tek tek toplanıp bir güzel paketlense ve vatandaşlıktan çıkarılarak, o çok sevdikleri kantonlara ihraç edilse. Hani böyle ülkesine, askerine, devlet yöneticilerine hainlik ültimatomları yayınlamaya cüret eden çakallar (mesleklerine, makamlarına ve mevkilerine bakılmaksızın) bir gecede toplanıp vatansız olarak istedikleri sınıra bırakılıverse güzel olmaz mı? İnanın hepimiz rahatlarız.

Evet bu topraklardan yüzyıllardır çok hain çıktı ama çok şükür ki, onların esamisini okutmayacak kadar çok da kahramanımız çıktı. Bizans'tan alınan topraklar olduğu için aradan bin yıl da geçse, bu kadar fire oluyor ancak önemli olan bu kımıl zararlılarından bir an evvel kurtulmaktır.

O yüzden TBMM'nin bir an evvel güncellenmiş ve kapsamlı bir 'Vatana İhanet Yasası' çıkarması elzemdir. Emin olun, vekillere mektup gönderen bu 170 imzacılar değil ama bu işe imza atanlar, tarihe ve milletin gönlüne 'kahraman' olarak yazılacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.