Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bizden uyarması!

Yazının Giriş Tarihi: 31.08.2019 00:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.08.2019 00:43

Bursaspor’da transfer tahtası açıldıktan sonra iki gündür adeta bir transfer taarruzu yaşanıyor.

Bir süredir takımla birlikte antrenmana çıkanlar, görüşme yapılan ve prensipte anlaşılan oyuncularla imzalar atılıyor.

Hani deyim yerindeyse imzalar adeta havada uçuşuyor desek abartmış olmayız. İşte tam bu noktada dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum.

Ne konuda diyecek olursanız, şöyle sıralayalım;

Şimdi iki maçtır kaleyi koruyan milli bir kalecimiz var. Ataberk Dadakdeniz. Geleceği olan altyapımızdan gelen bir filiz. (Muhammed Şengezer’e gitti gözü ile bakıyorum) Şimdi bu çocuk varken iki kaleci birden transfer etmek haksızlığın ötesinde bence. Bir kaleci alırsın, Ataberk ile birlikte ligi götürür. Ama sen iki kaleci birden almıyorsan Ataberk’e şunu diyorsun resmen: Bu sezon sana forma yok. Bu iki kaleci transfer dün imza attı, Ataberk’in umutları da imzalarla birlikte yok oldu. Bunu bilin.

Şimdi iki maçtır stoperde herkesin beğenisini kazanan Sedat, İsmail Çokçalış ve orta sahada Emirhan Aydoğan’ın bu transferler ile önlerini kesecekseniz ki öyle görünüyor ‘yazıktan öte’ bir şey yaparsınız.

En kötü dönemimizi yaşadığımız bu günlerde bile Bursaspor’a para getiren oyunculara bakalım. Umut Meraş, Okan Kocuk, Ertuğrul Ersoy, Muhammed Şengezer. Eğer bu çocukların önünü kapatıp ‘olma’larını engeller ve de geciktirirseniz sadece bu oyunculara değil Bursaspor’a da büyük zarar vermiş olursunuz.

Ayrıca bakıyorum çoğu ‘kulüpsüz’ olan bu oyuncularla 3 veya 3’er yıllık imzalar atılıyor. Yıllardır bazı oyunculardan kurtulamadığımız için düştüğümüz durum ortada. Transfer tahtasını açtırabilmek için bizim tahtalarımız eksildi. Yarın aynı durumu tekrar yaşamayız umarım.

Biz testi kırılmadan uyaralım dedik ve tarihe bir not düştük. Gerisi yönetimin ve bu oyunculara ‘olur’ veren teknik kadronun işi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.