Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlik ol Türkiye

Yazının Giriş Tarihi: 25.12.2016 11:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.12.2016 11:08

Çayını ve insanını sevdiğim Rize'de heykel meselesi, gündemi bir hayli meşgul etti. Rize meydanından kaldırılan Atatürk heykeli ülke çapında büyük tepkiye neden oldu. Son günlerde artan terör saldırıları şehit edilen asker, polis ve sivil vatandaşlar sebebiyle ortam bir hayli gerginken adeta nispet yaparcasına gibi görülen bu olay birçok vatandaşımızı isyan noktasına getirdi. Özellikle sosyal paylaşım sitelerinin etkili kullanıldığı günümüzde birçok hakarete de şahit olduk. Oysa belediye başkanı veya bir yetkilinin sonradan yapacağı açıklama yerine Atatürk heykelini tepkiler gelmeden bir açıklama yapsalardı çok uygun olurdu diye düşünüyorum. Birçok tepki yazısından birini siz değerli okurlarımızla paylaşmak istiyorum.

Rize'de CIA'nın ne işi var değil mi?

"Rize Belediye Başkanı, '15 Temmuz' adını eklediği 'Cumhuriyet' meydanındaki Atatürk heykelini, herkesin hafızasında saklı olan Saddam heykelinin devrilmesi sahnesi gibi gösterişli bir şekilde yerinden söktürüp kamyonla başka bir meydana taşıttı…

1995'ten 2016'ya kadar FETÖ'nün amiral gemisi olan Zaman'da Atatürk eleştirileri yazan Mustafa Armağan, 'Bize bu şan yeter' diye bayram etti…

Armağan, 2014 yılında Yeni Asya gazetesinden Ekrem Özden'e yaptığı açıklamada "Menhus bir hastalık gibi, bütün bünyeye sirayet etmiş olan Kemalizm'in günümüz dünyasında karşılığı yoktur; Kemalistlerce bir din haline getirilmiştir ve demokratikleşmenin önünde engeldir. Kemalist mantık tümüyle tasfiye edilmeli" demişti.

Bilindiği gibi Türkiye'nin kuruluş felsefesinin ortadan kaldırılması, Kemalizm'in yok edilmesi projesinin asıl sahibi, CIA'nın Türkiye sorumlusu Graham Fuller'dir.

Graham Fuller ve Paul Henze, 1980'li yıllardan itibaren, "Atatürkçülük ölmüştür. Ulus devletler dönemi bitmiştir. Türkiye, Osmanlı gibi çok kültürlü, çok dinli ve çok ırklı bir yapıyı benimsemelidir. Bunun için en iyi yol Ilımlı İslâm'dır. Etnik kimlikler kendilerini ifade edebilmelidir" demeye başlamıştı.

Fuller, 1990 yılında Ufuk Güldemir'e "Kemalizm miadını doldurdu, artık piyasacı-küreselleşmeci İslâm’ın ana belirleyici olduğu Osmanlı benzeri Yeni Türkiye'nin zamanı geldi?" demişti.

İşte 'Yeni Osmanlıcılık' da 'Yeni Türkiye Cumhuriyeti' de CIA'nın beyni olan Fuller'in projesidir. Hedefi, Kemalizm üzerinden Türklüğü yıkmaktır! Bu itibarla Atatürk'e hakaret içeren bütün eylemlerin ve ‘Siyasete bir Osmanlı sokma projesi’nin arkasında CIA vardır!

Yalnız bu projelere rağmen Türkiye, birliğini korumak için yeniden Atatürk'e dönüyor. Bunu göremiyorlar hala!..

Hep söylüyor ve yazıyorum. Ülkemiz iki uçtaki kutbun kavgası yüzünden sıkıntı yaşıyor;

1- Siyasal İslamcılar

2- Atatürk'ü putlaştıran Kemalistler.

Asla birbirinizden farkınız yok ve her iki tarafından Rize halkına hakaret etme hakkınız yok.

Merhum Menderes ezanı aslına döndürünce siyasal İslamcılar Şeriat geliyor diyerek Atatürk heykellerine saldırınca Başbakan Adnan Menderes siyasal İslamcılara karşı Atatürk'ü koruma kanunu çıkardı. Cennet ülkemizin şu sıkıntılı dönemlerinde artık birlik olalım, birlik yoksa son pişmanlık fayda etmez…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.