Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biraz Sabır

Yazının Giriş Tarihi: 08.09.2019 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.09.2019 00:05

Transfer tahtasının son gün açılması ve yönetimin daha önceden anlaştığı önemli isimleri kadroya katması yeni Bursaspor için heyecan uyandırdı. Allah var alınan her oyuncunun koca sezon içinde şampiyonluk yürüyüşüne doğrudan katkı sağlayacağına inanıyorum. Çünkü gerçekten çok iyi isimler alındı. Ama yeni transferler var diye de kimde oyuncuların hepsini pat diye kadroda beklemesin. Ligin ilk üç haftasında çok iyi giden bir Bursaspor var ve hem mücadele hem futbol herkes tarafından beğenildi. Bu nedenle kadroda rotasyon zamanla olacak. İkincisi ve daha da önemlisi yeni gelen oyuncular ne kadar hazır? Kamp geçirdiler mi, antrenman yaptılar mı yoksa yan gelip yattılar mı? Takımla geçirecekleri süre içinde ne kadar hazır oldukları görülecek. Ancak profesyonel futbolcular olduklarına göre kamp yapmasalar da en azından bireysel çalışmalar yapmışlardır diye düşünüyorum.

Şimdi milli maç arasındayız ve bu süte Bursaspor gibi son gün teni transferler yapan takımlar için bulunmaz nimet. Yenilerle mevcut oyuncuların, bir başka deyişle tecrübeli oyuncularla lige iyi başlayan gençlerin kaynaşması için müthiş fırsat. Ayrıca bugün oynanacak Fenerbahçe maçı da bu anlamda çok iyi düşünülmüş, geleceğe ışık tutabilecek önemli bir maç.

Lig yeni başladı. Zamanla yeşil beyazlı takım istenen seviyeye gelecektir. Aceleci olmamak gerekiyor. Biraz sabır ve her zaman olduğu gibi tam destekle Bursaspor mutlu sona ulaşacaktır. Ancak sabretmek ve birlik beraberlik kaydıyla...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.