Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biraz ondan biraz bundan!

Yazının Giriş Tarihi: 10.03.2016 04:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2016 04:48

Ligin ikinci yarısında başarılı sayılabilecek bir grafik çizen Bursaspor, her ne kadar oynadığı futbolla tatmin etmese de topladığı puanlarla hem kendini hem de camiayı rahatlattı.

Ayrıca klasmanda öyle bir noktaya geldi ki; 2-3 maçlık bir seri yapsa Avrupa hedefini de çok rahatlıkla kovalayacak duruma gelecek.

Durum böyle olunca da göreve gediği günden bu yana borçlardan, ödemelerden, kapıya gelen hacizlerden, isimleri dahi unutulan eski oyuncuların alacaklarından başını kaldıramayan yönetim, fırsat buldukça da transfer çalışmalarına başladı.

Öncelikle Aziz Behiç ve genç kaleci Muhammed ile sözleşme yenilendi.

Sercan Yıldırım için Galatasaray ile pazarlıklar sürüyor. Eldeki ‘parası pahalı ama futbolu ucuz’ oyunculardan kurtulabilmek için de inceden inceye çalışmalar yürütülüyor. Bunun yanı sıra, dış transferde önümüzdeki sezon kadroda düşünülen oyuncuların menajerleri ile de temaslar kurulmaya başlandı.

Tüm bunlar gelecek yılın takımını oluşturabilme adına yapılan güzel çalışmalar.

Bu arada, Timsah Arena’nın isim, kapı, loca satışları için de hummalı bir çalışma yürütülüyor. Bu konuda önemli adımlar atan yeşil beyazlı yönetim, kulübe kalıcı gelir sağlamak adına da gecesini gündüzüne katıyor.

Tekrar saha içine dönecek olursak; Bursaspor bu hafta Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son iki maçını üst üste kazanan yeşil beyazlı ekip, bu deplasmandan da 3 puanla dönüp seriyi sürdürebilirse, üst grup için hesaplar biraz daha netleşecek. Bu açıdan Antalyaspor maçı büyük önem taşıyor. Alınacak 3 puan Bursaspor’da tam bir bahar havası yaşatacaktır.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.