Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir ileri üç geri!

Yazının Giriş Tarihi: 11.03.2018 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.03.2018 00:06

Haftalar ilerlerken bir iyi futbol izleyemedik Bursaspor’dan. Bir iki maçla sınırlı. Tamam kazanmak önemli ama takımın belli başlı saha içi sorunları devam ettiği müddetçe olmayacak. Osmanlıspor düşmemeye oynayan bir takım. Bursaspor’a hiçbir zaman bu hedefi konduramam. Konduramam ama biraz futbol izlemek hakkımız değil mi?

Hep aynı şeyler. Sezon başından beri ileride çoğalamama sıkıntısını bu maçta da gördük. Özellikle ilk yarıda. Maçı daha çok isteyen Osmanlıspor’du. İlk yarıda istedikleri pozisyonları buldular ve attılar. Bursaspor’un ilk kırk beş dakikada net pozisyonu yok.

Oysa gol için saldıracak rakip karşısında Batalla’nın yönlendireceği kontra ataklarla Bursaspor’un kazanmasını bekliyordum. Hafta içinde de favori göstermiştim. Ama hangi maçta beni yanıltmadılar ki.

İkinci yarının başlarında gelen golle umutlansak da sonuç değişmedi. Tekrara düşmek istemem. Sezon sonuna kadar görüntü bu. Bir ileri üç geri. Maalesef istenen futbol sezon başından bu yana iki ya da üç maçta oynanabiliyorsa diyecek bir şey yok.

Daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi gelecek sezonun planlamasına devam. Çalışmalar var biliyorum. Çok doğru kararlar verilmesi lazım gelecek adına. Yeşil beyazlı camia düşme korkusu yaşamayı hak etmiyor geçen sene olduğu gibi. Ve yine Bursaspor camiası bu sene oynanan futbolu da hak etmiyor. Sezonun biran önce bitmesi yeşil beyazlılar için çok iyi olacak. Çünkü, bu futbol kahrediyor. Oynarsın, her şeyi yaparsın kaybedersin, kaybederken alkışlanırsın tamam. Ama Bursaspor camiası bu sene oynanan futbolu hak etmiyor.

Bu yazıyı Bursaspor’un kaybettiği her maç için okuyun. Nasıl olsa görüntü aynı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.