Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yunusemre mobil hizmeti yenilendi

Yunusemre Belediyesi, online ödeme, öneri ve şikayet, etkinlik takvimi ile hizmete daha kolay ulaşılmasını sağlamak amacıyla Yunusemre Mobil uygulamasını güncelledi.Yunusemre Belediyesi, vatandaşların hizmetlere daha kolay erişimini sağlamak...

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yunusemre mobil hizmeti yenilendi

Yunusemre Belediyesi, online ödeme, öneri ve şikayet, etkinlik takvimi ile hizmete daha kolay ulaşılmasını sağlamak amacıyla Yunusemre Mobil uygulamasını güncelledi.

Yunusemre Belediyesi, vatandaşların hizmetlere daha kolay erişimini sağlamak amacıyla mobil uygulamasını yeniledi. Vatandaşlar bu uygulama ile belediyenin hizmetlerini artık ceplerinde taşıyabilecek. Yunusemre Belediyesi, Mobil uygulaması ile Android ve IOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda online ödeme, öneri ve şikayet, etkinlik takvimi ve hizmeti verilebilecek. Vatandaşlar App Store ve Google Play’den uygulamayı indirip, Yunusemre’ye dair her şeyden haberdar olabilecek.

Özellikle çalışma koşulları nedeniyle hafta içi belediyeye gelemeyen vatandaşların zor durumda kalmaması adına e-belediye uygulamalarını önemsediklerini aktaran Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Vatandaşlarımızın daha rahat ve hızlı bir şekilde hizmetlerimizden faydalanması amacıyla Yunusemre Mobil uygulamasını güncelledik. Vatandaşlarımız App Store ve Google Play’de uygulamayı edinip Yunusemre’ye dair her şeyden bu uygulama ile haberdar olabilir. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak vatandaşlarımıza daha hızlı bir şekilde ulaşmak için çalışmalarımız sürecek.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.