Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üretime teknoloji tabanlı ‘Kimya Üretim Modülü’

Türk yazılımcıların geliştirdiği ‘Kimya Üretim Modülü’, kimya sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin üretimden planlamaya kadar işleyişi tek bir çatı altına alma amacıyla hizmete sunuluyor. En ufak dikkatsizliğin bile çok büyük...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2019 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2019 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üretime teknoloji tabanlı ‘Kimya Üretim Modülü’

Türk yazılımcıların geliştirdiği ‘Kimya Üretim Modülü’, kimya sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin üretimden planlamaya kadar işleyişi tek bir çatı altına alma amacıyla hizmete sunuluyor.

En ufak dikkatsizliğin bile çok büyük problemlere neden olabileceği iş sahası olan Kimya sektörü sadece üretim aşamasında değil, stok, satış, maliyet ve risk yönetimi konularında da titiz bir planlama, takip ve kontrol gerektiriyor. Bu alanda hizmet veren bir çözüm şirketinin geliştirdiği Kimya Üretim Modülü ile şirketlere özel uygulamalarla dinamik ve güvenilir bir yapı sağlamak amaçlanıyor.

“Tüm iş süreçlerini tek bir çatı altında topluyor”

Geliştirici şirket olan CPM Yazılım’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Ahtagil konuyla ilgili olarak, “Geliştirdiğimiz bu modülle muhasebeden üretim planlamaya, alternatif ham madde kulanımından sevkiyata, bütçeden iş emri ve üretime kadar bir çok süreci hem tek bir çatı altında topluyoruz hem de üretim planlamada ne kadar verimli olduğunuzu görmenizi sağlıyoruz” dedi.

Ahtagil bahsi geçen modül ile tüm süreçlerin kontrol altına alındığını sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.