Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite öğrencilerine Serbay Interactive desteği

Serbay Interactive sponsorluğunda Düzce Üniversitesi’nde Google Developer Grupları (GDG) tarafından DevFest 2017 festivali gerçekleştirildi.Düzce Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Uygulama Güvenliği, DevOps Dünyasında...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üniversite öğrencilerine Serbay Interactive desteği

Serbay Interactive sponsorluğunda Düzce Üniversitesi’nde Google Developer Grupları (GDG) tarafından DevFest 2017 festivali gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Uygulama Güvenliği, DevOps Dünyasında Docker ve Ansible’nin Yeri, Yeni Başlayanlar İçin Web Geliştirme Önerileri, Node.js, Spring Boot ve Angular JS İle Web Uygulamaları Geliştirme konularında uzmanlar, sunum yapmalarının ardından öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversite öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği festivalde geleceğin yazılımı ve mobil uygulama geliştirme ile ilgili bilinmeyenler ve yanlış bilinenler masaya yatırıldı.

Öte yandan, Düzce Üniversitesi Araştırma Görevlisi Hüseyin Bodur önderliğinde her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen DevFest festivalin sponsorları Serbay Interactive tarafından festivale özel olarak öğrenciler için hazırlanan hediyeler etkinlik sonrası dağıtılırken, konuşmacılara ise teşekkür belgeleri takdim edildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.