Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Telekom’dan Türkiye’nin İletişim Tarihine Yolculuk

Türkiye’nin iletişim tarihini anlatmak için belgesel formatında eğlenceli bir filme imza atan Türk Telekom, Jeyan Mahfi Tözüm’ün sunumu ve Batesmotelpro ekibinin canlandırmalarıyla ortaya çıkan ‘’4N5G-Bir İletişim Serüveni’’ isimli...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin iletişim tarihini anlatmak için belgesel formatında eğlenceli bir filme imza atan Türk Telekom, Jeyan Mahfi Tözüm’ün sunumu ve Batesmotelpro ekibinin canlandırmalarıyla ortaya çıkan ‘’4N5G-Bir İletişim Serüveni’’ isimli filmle, izleyenleri iletişim tarihinde eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.
‘’4N5G - Bir İletişim Serüveni’’isimli film ünlü seslendirme sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Tözüm’ün sunumuyla telefonun hayatımıza girişinden günümüze kadar yaşanan gelişmeleri eğlenceli bir dille anlatırken gelecekte bizi neler beklediği konusunda da ipuçları veriyor. Canlandırmaları Batesmotelpro ekibi tarafından gerçekleştiren filmin pek çok sahnesi, izleyicilerin kendilerinden birer parça bulabilecekleri detaylar barındırıyor.
Sosyal medyada büyük ilgi gören film, eski görüntülerle başlıyor. Bu görüntülerin hemen ardından, Türk iletişim tarihindeki eğlenceli anları birer birer izleyicilerle buluşturuyor. Jeyan Mahfi Tözüm, kullanılan iletişim araçlarının insanlarda iz bırakmış hatıralarını samimi bir şekilde anlatıyor.
Çekimlerin büyük bölümüne yılda 25 bin öğrencinin ziyaret ettiği, aynı zamanda ders kitaplarına giren ilk ve tek müze olan, Ankara’daki Türk Telekom Müzesi ev sahipliği yaparken, toplam 57 kişilik bir ekibin görev aldığı filmin diğer sahneleri Eminönü ve Yeşilköy’de çekildi.
Reklam filmleri ve internet videolarıyla sosyal medyada önemli işlere imza atan Türk Telekom’un “4N5G - Bir İletişim Tarihi” şeklinde yayınladığı film, Youtube başta olmak üzere pek çok dijital mecradan izlenebiliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.