Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Thuraya yeni ürününü tanıttı

Thuraya, küresel kablosuz veri bağlantısı için artan küresel talebi karşılamak üzere yeni ürünü ’Thuraya WE’yi tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2017 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2017 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Thuraya, küresel kablosuz veri bağlantısı için artan küresel talebi karşılamak üzere yeni ürünü ’Thuraya WE’yi tanıttı.

Thuraya Telecommunications Company, küresel kablosuz veri bağlantısı için artan küresel talebi karşılamak üzere Thuraya WE uydu ve LTE taşınabilir Wi-Fi Kablosuz Erişim Alanını piyasaya süreceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, Beam Communications ile birlikte geliştirilen Thuraya WE, uydu ve GSM geniş bant hizmetleri arasındaki boşluğu kapatacak. Ürün, bir Thuraya SIM kartı ya da Thuraya’nın dünya çapındaki 395 GSM dolaşım ortağından herhangi birinden standart bir GSM SIM kartı aracılığıyla kullanıcılar için uydudan karasal LTE servislerine ya da bunun tersine sorunsuz dolaşımı kolaylaştırarak kullanıcıların mevcut en uygun seçeneği kullanmalarını sağlayacak.

1 kilogram ağırlığında olan küçük, hafif ve taşınabilir Thuraya WE, hareket halindeyken ses ve veri bağlantısı sunar. Herhangi bir alanı Wi-Fi Kablosuz Erişim Alanı haline getirerek 100 feet (30 metre) veya daha fazla bir yarıçap içinde 10’a kadar akıllı cihazın bağlantısına imkan tanıyacak.

Thuraya’da Acting Chief Executive Officer görevini yürüten Ahmed Al Shamsi, "Thuraya WE, yenilikçi ürünler sunma konusundaki kararlılığımızı güçlendiriyor. Bu, GSM ve uydu geniş bant hizmetleri arasında kusursuz bir yakınlaşma olanağı sunan ilk LTE Wi-Fi Kablosuz Erişim Alanı cihazıdır. Kullanım kolaylığı amacıyla geliştirilen Thuraya WE, çeşitli sektörlerdeki kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayarak karasal kapsama alanı dışındayken Thuraya’nın şebekesi üzerinden ses ve veri servislerine kesintisiz erişimden yararlanmalarına izin veriyor" dedi.

Beam Communications’ta Managing Director görevini yürüten Michael Capocchi ise şunları söyledi: "Bu ürünü Thuraya için tasarlayıp üretmekten gurur duyuyoruz. WE, piyasada çift kipli uydu ve LTE özellikleri sunan tek Kablosuz Erişim Alanını sağlayan öncü bir üründür. Kullanıcıların 384kbps’ye kadar olan hızlarda uydu internet hizmetine erişimine izin vererek herhangi bir akıllı telefonu veya tableti bir mobil uydu cihazına dönüştürür ve GSM servisi olmadığında bile bağlantıda kalmalarını sağlar".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.