Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsung yeni telefonu Galaxy S8’i tanıttı

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S8’i New York, Londra ve İstanbul’da eş zamanlı olarak düzenlenen etkinliklerle dünyanın beğenisine sundu.Samsung, merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy S8’i tüm dünyayla birlikte aynı anda Türkiye’de...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsung yeni telefonu Galaxy S8’i tanıttı

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S8’i New York, Londra ve İstanbul’da eş zamanlı olarak düzenlenen etkinliklerle dünyanın beğenisine sundu.

Samsung, merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy S8’i tüm dünyayla birlikte aynı anda Türkiye’de de tanıttı. Donanımı ve sunduğu yeni özelliklerle teknoloji severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 5.8 inç ekrana sahip Galaxy S8 ve 6.2 inç ekranla sunulan Galaxy S8+ modellerinin sahip olduğu Sonsuz Ekran (Infinity Display) tasarımına sahip. Ayrıca Galaxy S8’in çerçevesiz tasarımı, tuş ya da keskin açı barındırmadığından akıcı bir yüzey sunuyor.

Samsung Galaxy S8’in akıllı telefonda yepyeni bir çağa ve yeni servislere öncülük ettiğini belirten Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, "Galaxy S8, Samsung’un akıllı telefon mirasında yeni bir kilometre taşı olacak. Teknoloji meraklılarına ve kullanıcılara yepyeni ve çok daha etkin bir kişiselleştirilmiş deneyim sunacağız. Samsung Galaxy S8 kullanıcıların hayal ettiklerinin ötesine geçen bir şekilde günlük yaşamlarına değer katacak" dedi.

Samsung’un merakla beklenen yeni cihazı Galaxy S8 önemli yenilikler

Performans: Galaxy S8’in işlemcisi, kullanıcıların boyuttan bağımsız olarak hızlı bir şekilde dosya indirebilmesi için 450 Mbps gigabit hızında kadar LTE ve gigabit hızında hazır Wi-Fi bağlantı özelliğini destekliyor.

Eğlence: Galaxy S8, Vulkan API tarafından desteklenen seçkin içerikler ve en iyi oyunlara sahip Game Pack ile üst düzey oyun deneyimi sunuyor.

Mobil Güvenlik: Samsung Knox ile geliştirilen Galaxy S8, parmak izi okuyucu, iris tarayıcı ve yüz tanıma da dahil olmak üzere gelişmiş biyometrik teknolojiler sunuyor.

Galaxy S8, ayrıca IP68 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklılık, 256 GB’a kadar MicroSD desteği, sürekli açık ekran, hızlı kablolu ve kablosuz şarj gibi özellikleri bulunduruyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.