Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazarlamacılar için ‘Global Benchmarks 2.0’ piyasaya sunuluyor

Adjust, mobil uygulama performans karşılaştırma platformunun daha detaylı ölçümler sunan ve daha geniş veri yelpazesine sahip ikinci versiyonunu tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Adjust, mobil uygulama performans karşılaştırma platformunun daha detaylı ölçümler sunan ve daha geniş veri yelpazesine sahip ikinci versiyonunu tanıttı.

Mobil ölçümde ve sahtecilik engellemede sektörünün önde gelen markalarından olan Adjust, mobil uygulama performans karşılaştırma platformunun daha detaylı ölçümler sunan ve daha geniş veri yelpazesine sahip ikinci versiyonunu tanıttı. Pazarlamacılara ve yayıncılara mobil rekabet ortamını daha iyi gözleme gücü veren bu araç, oturum verileri gibi spesifik KPI’lar yaratabilen ve herkese açık olan ilk araç olarak sunuldu.

Adjust’ın Global Benchmarks 2.0 karşılaştırma aracı, platformun bu yaz piyasaya sürülmesinin ardından devreye girecek ve geçmiş iki çeyrek verileriyle birlikte beş yeni metrik içerecek. Bu araç, 7 bin uygulama verilerinin kombinasyonunu analiz ediyor.

Pazarlamacılara ve yayıncılara kolay karşılaştırma yeteneği kazandırmak için tasarlanmış bu araç, özel raporlar hazırlamak için ücretsiz olarak kullanılabilir ve bu sizi pahalı üçüncü parti test ve kıyaslama maliyetlerinden kurtarıyor.

Adjust CEO’su Christian Henschel, konuyla ilgili olarak,“Yeni eklediğimiz ölçümler sırasıyla şunlardır; Click Through Rate (CTR), Click to Install’dan Conversion Rate, Binlik maliyet (CPM), Tık başına maliyet, (CPC) ve Sahtecilik türüne göre dağılım. İlk versiyondaki ölçümler elbette sunuluyor; Retention Oranları, Kurulum başına maliyet (CPI), Kullanıcı başı app oturumu ve sahte kurulum oranları.

Ölçümler ihtiyacınıza göre çeyrek, dikey, edinim tipi, platform veya bölge olarak şekillendirilebiliyor. Bu bölgeler Avrupa, Asya ve Pasifik, Kuzey Amerika, Latin Amerika, Ortadoğu ve Afrika olarak ayrılıyor. Ölçüm metriklerinizi detaylıca özelleştirebilmek, mobil pazarlamacılara ve app yayıncılarına gerekli optimizasyonları sağlamak ve cirolarını yükseltmek için gerekli verileri sunuyor.

Bütün mobil pazarlamacılar app’lerininin performansını artırmak ister ancak verecekleri kararları yönlendirecek doğru verileri bulmak maliyetli ve zaman alıcı bir süreçtir. Adjust’ın Global Benchmarks 2.0 aracı, vereceğiniz kararların her zaman verilerin ışığında verilen en doğru kararlar olmasını sağlıyor. Sektörden gelen feedback doğrultusunda bu versiyondaki yeni ölçüm birimlerimizi ve yeni veri setimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.