Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nettech’ten “Evde Kal” Çağrısına Destek

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsüne karşı devletin aldığı önlemler ve “Evde Kal” çağrılarına cep telefonu ve tablet cihazlarında teknik servis hizmeti veren Nettech’ten destek geldi. Cep telefonu aksesuarı, yedek parça ürünleri ve teknik servis hizmeti veren Nettel Group’un ilk markası olan Nettech; “Evde Kal Nettech Servis Evine Gelsin” çağrısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2020 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2020 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nettech’ten “Evde Kal” Çağrısına Destek

Çeyrek asır önce mobil aksesuar alanında başlayan yolculukta, Nettech Store+Service mağaza konseptiyle faaliyetlerini sürdüren şirket, Pandemi dönemimde eve hizmet vermeye başladı.  Bu dönemde sosyal mesafeyi korumak gerektiğine dikkat çeken Nettel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, “Ülkemizde Korona virüs salgınına karşı daha önce emsali görülmemiş tedbirler alınıyor. Bu dönemde salgından korunmak ve yayılımını önlemek için evde kalmak çok önemli.  65 yaş üstü ve 20 yaş altı kişilerin evde kalmaları gerekiyor. Bununla birlikte işlerini evden çalışarak devam ettirenler, evde uzaktan eğitimlerini tabletten vasıtasıyla alan öğrenciler ve bu süreci evlerinde geçirmesi gereken kişiler var. Biz de her zamankinden daha yoğun kullandığımız akıllı cep telefonu ve tabletlerin arızalanma durumu, ekran kırılması, bataryanın değişmesi vb. servis hizmetleri ile ilgili müşterilerimizi evde kalmaya teşvik etmek bu konuda farkındalığı arttırmak için #evdekal Arızalı Cihazını Evinden Alalım Onarıp Getirelim şeklinde hizmet başlattık. Müşterilerimizin hem kendi sağlıkları hem de sevdiklerinin sağlıklarını korumak için bir süre daha evlerinden çıkamamaları gerektiğini hatırlatıyoruz” dedi.

Servise Gelen Cihazlar Dezenfexte Ediliyor

İnsan Sağlığının korunmasını ön planda tuttuklarını söyleyen M. Refik Selik, üretimde CE ve uluslararası standartlara, kanserojen ve zehirli madde içermeyen, çevreye uyumlu geri kazanılabilir ürünlere dikkat ettikleri kadar, servis hizmetinde de hijyene ve insan sağlığına önem verdiklerini vurguladı. Teknik servise gelen tüm cihazların dezenfekte edilerek teslim edildiğine dikkat çekti. Selik, corona virüse karşı mağazaların bir bölümünü kapattıklarını ve açık olan Niltim, İhsaniye, Gazcılar ve İnegöl mağazalarında gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti.

#evdekal Arızalı Cihazını Evinden Alalım Onarıp Getirelim

Nettech Evde Kal şu şekilde hizmet veriyor. Telefon ya da tablet onarımı için 0542 286 76 16 numaralı Nettech WhatsApp hattına mesaj yoluyla, Pazartesi ve Cumartesi saat.11.00-18.00 arasında arama yaparak servis kaydı oluşturuluyor. Tüketicilere servis kayıt numarası bilgi veriliyor. Nettech Kurye servis kaydı oluşturulan cihazı evden alıyor, cihaz onarıldıktan sonra servis kayıt formuyla eve teslim ediyor. Hizmet Bursa, Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçeleri için gerçekleştiriliyor.

Ayrıca, mobil cihazların kablolarının arızalanması, powerbank, şarj aletlerinin bozulması durumlarında veya diğer mobil gereksinimler için de whatsapp hattı üzerinden sipariş vererek mobil aksesuar alanında da hizmet alınabiliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.