Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murzioğlu: “Bu çağda üretmenin de tüketmenin de yolu dijital teknolojiden geçiyor”

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Bulunduğumuz çağ bambaşka bir çağ. Bu çağda üretmenin de tüketmenin de yolu dijital teknolojiden geçiyor” dedi.Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Murzioğlu: “Bu çağda üretmenin de tüketmenin de yolu dijital teknolojiden geçiyor”

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Bulunduğumuz çağ bambaşka bir çağ. Bu çağda üretmenin de tüketmenin de yolu dijital teknolojiden geçiyor” dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Google işbirliği ile, Dijital Atölye Projesi kapsamında, “İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün” konulu eğitim programı düzenlendi.

Samsun’da bir otelde düzenlenen programda, katılımcılara Dijital Atölye Projesi anlatıldı. Proje hakkında bilgi veren Google Türkiye Bireysel Pazarlama Müdürü Işıl Hevesli, “Artık teknolojik gelişmeler ekonomiye de çok değişik roller ekleyerek bir fayda sağlıyor. Bu anlamda da teknoloji firmalarına büyük bir sorumluluk düşüyor. Biz de Google Türkiye olarak birkaç ay önce, büyük bir projeye imza attık. Bu proje özellikle gençlerimizin ve KOBİ’lerimizin dijital bilgi ve becerilerine ücretsiz bir şekilde ulaşabilmeleri için başlatılmış bir projedir. Bununla birlikte 10 ilde çalışma başlattık. Bu ilde verdiğimiz eğitimler ile katılımcılarımızı bilgilendirdik ve onlara sertifika verdik. Tabii sertifikayı da alınan belirli dersler karşılığında verdik. Dolayısıyla bu proje bizim için değerli bir proje” diye konuştu.

Daha sonra konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “20. yüzyılın en önemli keşfi olan internet ve dijital teknolojiler, yaşamın her alanında yeniden şekilleniyor. İnternet dalında yeni kavramlar her an hayatımızın her alanına giriyor. Bunlar bizim hayatımızı değiştirmeye başlıyor. Bulunduğumuz çağ bambaşka bir çağ. Bu çağda üretmenin de tüketmenin de yolu dijital teknolojiden geçiyor. Ülkemizin de bir an önce bu değişimi yakalaması için, dijital becerilere sahip nesiller ve şirketler yetiştirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biliyoruz ki rekabetin inanılmaz boyutlara çıktığı günümüzde zenginleşmenin yolu üretim, eğitim ve ticaretten geçmektedir. Bu nedenle bu projeye destek verdik ve önemli bir adım attık. Dijital Atölye, Türkiye’deki tüm gençlere dijital eğitimlerini arttırma yolunda önemli bir imkan sağlayacak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından toplantı sunum şeklinde gerçekleştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.