Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LG’ye, 21 İnovasyon Ödülü

LG Electronics, Tüketici Teknoloji Birliği (CTA™) tarafından düzenlenen CES 2017’de toplam 21 İnovasyon Ödülü almaya hak kazandı.Dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2017, bu yılki organizasyonuyla 50. yılını kutluyor. LG’nin...

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
LG Electronics, Tüketici Teknoloji Birliği (CTA™) tarafından düzenlenen CES 2017’de toplam 21 İnovasyon Ödülü almaya hak kazandı.
Dünyanın en büyük teknoloji fuarı olan CES 2017, bu yılki organizasyonuyla 50. yılını kutluyor. LG’nin CES 2017’de kazandığı İnovasyon Ödülleri’nde başı çeken ürünler ise üstün başarı yakalayan LG SIGNATURE serisi TV, bulaşık ve çamaşır makineleri olarak öne çıkıyor. LG Signature serisi ürünler, markanın en son teknolojisini ve dünya standartlarındaki tasarım anlayışını yansıtarak, günümüzün detaylara önem veren zevk sahibi kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. CES 2017 etkinliğinde tanıtılacak olan ikinci nesil LG Signature Oled TV ise video görüntü alanında “En İyi İnovasyon” ödülünü alarak en üst seviye endüstri ödüllerini peş peşe ikinci defa toplamayı başardı.
CTA™ tarafından sponsorluğu üstlenilen ve Amerikan Endüstri Tasarımcıları Topluluğu tarafından desteklenen CES İnovasyon Ödülleri, her yıl seçilen birçok saygın endüstri tasarımcısı, mühendis ve gazetecilerden oluşan seçkin bir jüri tarafından veriliyor. Katılımları değerlendiren jüri üyeleri kullanıcı faydası, estetik, inovatif tasarım, kalite ve hayata kattığı değer gibi birçok farklı etkeni temel alarak ürünleri değerlendiriyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.