Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GollerCepte’ye ‘Pis Burun’ oyunu eklendi

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte’ye Pis Burun adı verilen oyun eklendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2017 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte’ye Pis Burun adı verilen oyun eklendi.

Turkcell açıklamasına göre Turkcell’in 4 büyük takım taraftarı için hazırladığı GollerCepte uygulamasına sahip kullanıcıların, atılan golleri cep telefonlarından maç anında izlemeye devam ederken, ilk kez bir oyunla kendilerini turnuva heyecanın içinde bulacağı bildirildi. Uygulamaya eklenen ‘Pis Burun’ oyununda, kullanıcıların multiplayer (çoklu oyun) olarak yer alıp keyfine keyif katmaları için ücretli üye olmalarına gerek olmayacak. Oyunda hedef bir futbol maçındakiyle aynı oldu.

Açıklamada oyundaki amacın gol atarak maçı kazanmak olduğu belirtidi. Oyunun içeriği hakkında şu bilgiler verildi: "Rakip kaleye ilerleyebilmek için ise yapılması gereken şey var olan kutu alternatiflerinden birini seçmek. Eğer seçilen kutuda top çıkarsa, atağa devam etme şansına sahip olunuyor. Eğer kutudan top çıkmazsa hücum hakkı rakibe geçiyor.

İlk turnuva, ilk heyecan

GollerCepte uygulamasının kullanıcılarına sunduğu ilk oyunun bir de hediyesi var. Pis Burun içindeki turnuvaya girip rastgelen çıkan rakipleriyle girdiği online mücadeleden şampiyonlukla ayrılanlar, Milli Takım formasının da sahibi olacak".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.