Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AYRO Bilişim 22 yaşında

Bursa Shreaton Otel'de başlayan ve 2 gün sürecek AYRO Bilişim 2019 yılı bayi toplantısında hedefini, "yerli yazılım ile daha güçlü Türkiye mümkün" olarak belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2019 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2019 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AYRO Bilişim 22 yaşında

Bursa'da 1997 yılından bugüne bilişim ve teknoloji üzerine hizmet üreten AYRO Bilişim, Türkiye'nin önde gelen yerli yazılım şirketi VEGA Yazılım ile yeni döneme hazır. Türkiye'nin geleceğinin bilişim ve teknoloji de olduğunu her daim vurguladıklarını ifade eden AYRO Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Küçükkaya, " Türkiye'nin geleceğinin yerli yazılım ve teknoloji ile açık olduğunu hep ifade ettik. Perakende sektöründe 22 yıla ulaşan tecrübemiz ile hem VEGA Yazılım ile çözüm ürettik hemde teknoloji desteği ile yazılım hizmetlerini kurumsal çözümlere dönüştürdük. 8 ilde gerçekleştirdiğimiz bayi ağımızla Bursa dahil Kütahya, Bilecik, Eskişehir, Afyon, Balıkesir, Çanakkale, Yalova'da kesintisiz hizmetin adresi olmayı başardık. Yerli yazılım çözümümüz olan VEGA Yazılım 'a yine kendi ithal teknolojimizi ekleyerek müşterilerimize güç kattık. Bayi ağlarımız ile kent ekonomilerini güçlendirirken, sosyal yatırımlarla kentlerimize değer kattık. 1998 yılından bugüne ürettiğimiz katma değerlerle yorulmadan, yılmadan, Türkiye'nin ve Türk ekonomisinin emrinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaya, " Bursa güçlü bir kent"

AYRO Bilişim bayi ağı toplantısına katılan VEGA Yazılım Genel Müdürü Özcan Kaya, " VEGA Yazılım ile Türkiye'nin yerli yazılım sorununa çözüm ürettik. Yıllardır katma değer ürettiğimiz kentlerin en güçlüsü olan Bursa'da AYRO Bilişim ve ağları ile ekonomik yaşamı kolaylaştırmaya ve hızlandırmaya devam ediyoruz. İnanıyoruz ki, yerli yazılım ve teknoloji de güçlendikçe daha güçlü bir Türkiye inşa etmiş olacağız" diyerek AYRO Bilişim ekibine teşekkür etti. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.