Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyaz gecede Timsah kızardı

Yazının Giriş Tarihi: 01.01.2015 11:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.01.2015 11:41

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalırken, 2 oyuncusunun da kırmızı kart görmesi nedeniyle kötü bir akşam yaşadı.

Teknik Direktör Şenol Güneş her zaman olduğu gibi yine rotasyon yaparak sahaya yedek ve genç oyuncuları sürdü. Sadece cezası nedeniyle Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek olan Belluschi ile sakatlığı nedeniyle 2 haftadır oynamayan Bakambu sahadaydı.

Bursaspor’a geldikleri günden bu yana ilk kez 90z dakika sahada kalan Holmen gayreti ve çalışkanlığı ile dikkat çekerken, Traore de ‘eh işte’ oyunu ile vasatın biraz üzerine çıkan isim oldu.

Bursaspor’un kazanması halinde C Grubu’nda liderlik koltuğuna oturacak olması, yılın son günün olması maça ayrı bir hava getirir diye umuyorduk ama bu düşünce de sadece bizim olduğumuzu maç başlayınca gördük. Çünkü yeşil beyazlı oyuncular mücadele gücünden uzak, sahada ağırlığını koyamayan, kazanmak adına çaba göstermeyen bir yapıdaydılar. Bu da skora yansıdı zaten.

Buna rağmen ilk yarıda yeşil beyazlı takım Bakambu’nun ‘vuramadığı’ kafa vuruşuyla 1-0 öne geçerken, genç Ertuğrul orta sahada müthiş bir hata yaptı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Timsah’ın 10 kişi kalmasıyla ikinci yarıda rakip daha fazla risk almaya başladı, bunun sonucunda Bursaspor kontra toplar buldu ancak, hücumda bir türlü çoğalamadı.

Holmen ve Belluschi dışında sahada istekli oyuncu bulunmazken, ikinci yarının başında oyuna dahil olan Ozan Tufan, ataklara ‘lütfen’ katılması, gittiğinde de geri gelmemesi ile tepki çeken isimlerin başında yer aldı.

Tartışılacak bir pozisyonda rakip beraberliği sağlarken, 87.dakikada kaleci Okan Koçuk, kırmızı kart görme pahasına mutlak golü önledi. 3 oyuncu değişikliğinin yapılması nedeniyle de kaleye genç isin Enes Ünal geçti. Enes, hem o pozisyondaki frikiği başarıyla kurtardı hem de bir pozisyonda rakibe gol fırsatı vermedi.

Sonuç olarak Bursaspor gruptaki liderlik koltuğunu elinin tersiyle itti ve 2014 yılına da beraberlikle veda etmek durumunda kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.