Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beraberlik maçı

Yazının Giriş Tarihi: 09.02.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.02.2019 00:02

Daha önce Bursaspor böyle bir sezon yaşadı mı bilemiyorum ama yeşil beyazlılar resmen beraberlik takımı oldu. Ben demiyorum rakamlar söylüyor. 20 maçın 12’sinde beraberlik. Üst üste de son 5 maçta beraberlik. Son galibiyet kendi sahasında BŞB Erzurumspor’a karşı alınan 2-1’lik galibiyet. Son mağlubiyet de yine Bursa’da Antalyaspor’a karşı alınan 2-0’lık skor.

Bursaspor, aynı zamanda ligin en çok berabere kalan takımı. Toplamda 4 galibiyet 4 de mağlubiyeti var. 4 galibiyetin 3’ü içerde 1’i deplasmanda Akhisarspor’a karşı.

Şimdi bu veriler ışığında size Beşiktaş-Bursaspor maçını sorsalar ne dersiniz? Elbette ki berabere biter dersiniz. Bana göre de berberlik kokan bir maç. Bunu hem Bursaspor’un hem de Beşiktaş’ın son haftalardaki futboluna ve performansına bakarak söylüyorum. Açıkçası çok küçük bir yüzdeyle Beşiktaş’ın ev sahibi olması ve Kagawa etkisiyle kazanmaya yakın olduğu söylenebilir. Ancak siyah beyazlı takımın bu sezon sorunlarla boğuştuğunu ve açıkçası kimsenin mutlu olmadığını biliyoruz.

Beşiktaş’ı en iyi tanıyan isimlerden biri şüphesiz Samet Aybaba. Sakho ve Tunay’ın oynamayacak olmasıyla sıkıntı yaşayan Samet hoca şüphesiz ki formda bir Dorukhan’ın, ele avuca sığmayan iyi bir Kagawa’nın ve oynarsa ligin en iyi yerli forveti Burak Yılmaz’ın en tehlikeli ve boş bırakılmaması gereken oyuncular olduğunu biliyor.

Bu anlamda takımı daha kontrollü oynatacaktır diye düşünüyorum. Belki de yine Lima-Yusuf kanatlarıyla başlayıp oyunu iyi okuyan Latovlevici’yi Aytaç-Badji ikilisinin önünde kullanabilir. Ben olsam düşünürüm bunu.

Beşiktaş’ın seyirci avantajıyla birlikte hücum silahlanın daha fazla olduğunu kabul etmekle birlikte şunu da gözardı etmeyelim. Beşiktaş’ın bu sezon geçen haftaki farklı kazanılan maç da dahil kolay kazanıp da sonuca gittiği maç yok. Beşiktaş yenilmeyecek bir takım değil.

Ama tekrar söylüyorum maç resmen beraberlik kokuyor...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.