Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berabere bitmez

Yazının Giriş Tarihi: 17.03.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.03.2019 00:02

Galatasaray maçı Bursaspor açısından çok zor bir maç olacak. Durumu malum. Şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Böyle bir maçta alınabilecek galibiyet takımı da havaya sokar, güven getirir.

Galatasaray açısından da çok önemli bir maç. Şampiyonluk hesaplarıyla beraber kazanıp Başakşehir’in puan kaybetmesini bekleyecekler. Galatasaray’ın sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağını düşünüyorum. Sarı kırmızılıları ümitlendiren Başakşehir’in de şampiyonluk stresiyle puan kaybedeceğini düşünmesi. Geçen sezon da böyle olmuştu.

Böylelikle iki takımın da kazanmak zorunda olduğu bir maç bizi bekliyor. Beraberlik iki takıma da yaramaz. Hem Bursaspor hem de Galatasaray beraberlik halinde büyük yara alır.

Son haftalarda kalesinde panter kesilen Muslera’ya gol atmak bir hayli zor olacaktır. Ancak Galatasaray savunmasının zaman zaman savunmada bireysel hatalar yaptığını biliyoruz. İşte bu bireysel hataları kovalayıp iyi değerlendirmek gerekiyor. Böyle maçlarda fazla pozisyon bulamayabilirsiniz. Ama bulduğunuzu da atmanız gerek.

Galatasaray’da skoru değiştirebilecek o kadar oyuncu var ki, hepsini marke etmeye kalksanız oyun oynayacak oyuncu kalmaz. Dolayısıyla bütün hatlarıyla iyi bir alan savunması Samet Aybaba’nın tercihi olacaktır. Feghouli, Belhanda ve Onyekuru her an skoru değiştirebilecek isimler. Bursaspor’un özellikle orta alanda üstünlüğü ele geçirerek rakibin pas yapmasına izin vermemesi gerekiyor.

Son haftalarda artan hakem hataları can sıkmaya başladı. Umarım maç sonunda iki takımın da hakem nedeniyle canının yanmadığı bir karşılaşma olur.

Yukarıda da belirttiğim gibi iki takım da kazanmak zorunda. Beraberlik halinde Galatasaray şampiyonluktan kopar, Bursaspor içinden çıkılamayacak bir yola girer. Bu nedenle maçın berabere bitmeyeceğini düşünüyorum.Hak eden kazansın diyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.