Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belluschi’den usta işi gol

Yazının Giriş Tarihi: 29.12.2014 02:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.12.2014 02:59

 

Bursaspor, bu sezon ilk kez kendisi açısından bir kırılma maçı olarak görülebilecek bir mücadeleden 3 puanla ayrılmayı başardı.

 

Geçtiğimiz hafta iki tane temposu yüksek maç oynayan yeşil beyazlı takım, ligde Trabzonspor ile 3-3 berabere kalmış, kupada da Samsunspr’u son dakika golüyle 3-2 yenmişti.

 

Yıpratıcı bu iki maçın ardından gelen Gaziantepspor deplasmanı, Timsah için oldukça zor geçti. Bir de hakem Hüseyin Göçek’in sertliğe prim vermesi de buna eklenince yeşil beyazlılar oldukça zorlandı.

 

Özellikle daha maçın ilk yarısında, 39. dakikada Elyasa’nın arkadan Josue’ye tekme atması ve Göçek’in sadece sarı kartını kullanması kelimenin tam anlamıyla bir fiyaskoydu.

 

Bursaspor ilk yarıda Volkan Şen ve Fernandao ile inanılmaz goller kaçırdı. Volkan’ın üst direkte patlayan şutu şanssızlıktı. Şamil, oyundan çıkıncaya kadar inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. Yaptığı zamanında müdahaleler ile rakibin gol olacak pozisyonlarını önledi, takımını rahatlattı. Aynı şeyi Ozan Tufan için söylemek biraz zor. Adının sürekli transfer haberlerinde okuduğumuz Ozan Tufan, sanıyorum kendisini son haftalarda maçlara veremiyor, öylesine noktalarda top kayıpları yapıyor ki hepsi de kalemizde gol tehlikesi oluyor. Ozan’ın sahaya dönmesi gerekiyor.

 

Son haftalarda düşüş yaşayan kaleci Harun da golde üstüne gelen topu içeriye aldı ancak öyle bir anda bir gol çıkardı ki maçın kopmasını önledi. Belluschi nefis oyunu ve aynı güzellikteki frikik golüyle dünkü maçın kahramanı olurken, Jouse rakibin tekmelerinden kurtulduğu anda attığı paslarla rakip savunmayı çökertti. Bu sezon attığı gollerle yeşil beyazlı takımı sırtlayan Fernandao dün yorgun görüntüsüyle dikkat çekti ancak usta oyuncu yine golünü attı.

 

Sonuç olarak Bursaspor kendisi açısından çok önemli bir deplasmandan 3 puanla dönerek yeni bir çıkış yakaladı diyebiliriz. Bu 3 puan devre arasına girilecek son hafta öncesinde büyük bir moral oldu. Yeşil beyazlılar şimdi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçını da kazandığı taktirde ilk yarıya 26 puanla nokta koyacak ki, bu ikinci yarıda ilk dört hesabı için de büyük bir avantaj olacak.

 

Tabi öncesinde şimdi Çarşamba günü Samsunspor ile kupa maçı var. Onu da kazanıp kupada da rahatlamak lazım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.